Туризам и патувања

Конструктивни идеи и предлози за развој на туризмот во Македонија, тур-оператори, туристички понуди, каталози, цени, резервации...

Македонија

теми
170
Мислења
8,1K
теми
170
Мислења
8,1K

Грција

теми
66
Мислења
3,8K
теми
66
Мислења
3,8K

Хрватска

теми
13
Мислења
373
теми
13
Мислења
373

Црна Гора

теми
15
Мислења
479
теми
15
Мислења
479

Турција

теми
9
Мислења
466
теми
9
Мислења
466
  • Harald

Бугарија

теми
23
Мислења
2K
теми
23
Мислења
2K
  • roden

Албанија

теми
7
Мислења
1,6K
теми
7
Мислења
1,6K

Останати дестинации

теми
105
Мислења
3,1K
теми
105
Мислења
3,1K

Општи дискусии

Визи, пасоши, осигурување, патувања вон-сезона, авио компании, емиграција во странство и тн..
теми
222
Мислења
14,4K
теми
222
Мислења
14,4K
Одговори
30
Прегледи
11K

Нови теми

Нови мислења

На врв Bottom