Оперативни системи и софтверски апликации

Информации поврзани со сите оперативни системи, нови корисни програми, антивируси и сл.

 1. Linux

  Помош за почетници, интересни пакети, нови дистрибуции, трикови и магии...
  Теми:
  132
  Мислења:
  3.018
  Последно: Општо: Помош околу Linux tomsaso, 10 декември 2017 во 18:45
  RSS
Подреди:
Наслов
Одговори Прегледи
Последно мислење ↓
 1. Sase91
  Одговори:
  15.948
  Прегледи:
  906.171
 2. StenmarC
  Одговори:
  1.563
  Прегледи:
  212.688
 3. Supervisor
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  11.487
 4. Supervisor
  Одговори:
  6
  Прегледи:
  17.133
 5. Dimitarc
  Одговори:
  4.661
  Прегледи:
  412.088
 6. Awake
  Одговори:
  231
  Прегледи:
  44.865
 7. MARCELLO
  Одговори:
  1.745
  Прегледи:
  110.597
 8. DonVito
  Одговори:
  1.500
  Прегледи:
  135.785
 9. krusha03
  Одговори:
  58
  Прегледи:
  8.615
 10. Beck's
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  407
 11. m.i.n.a
  Одговори:
  72
  Прегледи:
  105.079
 12. OMG!!
  Одговори:
  8
  Прегледи:
  1.045
 13. anemane
  Одговори:
  582
  Прегледи:
  58.240
 14. Darkness
  Одговори:
  1.464
  Прегледи:
  125.453
 15. Fords
  Одговори:
  104
  Прегледи:
  34.690
 16. NiceNaumoski
  Одговори:
  19
  Прегледи:
  1.402
 17. Benny007
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  516
 18. Bellaween
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  597
 19. Zive7
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  540
 20. m.i.n.a
  Одговори:
  4.141
  Прегледи:
  334.396
 21. 436053
  Одговори:
  13
  Прегледи:
  1.287
 22. goran222
  Одговори:
  15
  Прегледи:
  1.512
 23. Dejan]
  Одговори:
  9
  Прегледи:
  4.136
 24. Brav
  Одговори:
  8
  Прегледи:
  2.278
 25. Creep
  Одговори:
  309
  Прегледи:
  40.536
 26. pumaval
  Одговори:
  26
  Прегледи:
  7.531
 27. JellyBean
  Одговори:
  4
  Прегледи:
  2.078
 28. NiceNaumoski
  Одговори:
  6
  Прегледи:
  2.617
 29. goran222
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  2.319
 30. ThemMaplz
  Одговори:
  11
  Прегледи:
  1.529
 31. NiceNaumoski
  Одговори:
  27
  Прегледи:
  10.718
 32. Sagan
  Одговори:
  47
  Прегледи:
  20.336
 33. m.i.n.a
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  3.175
 34. Ragbio98
  Одговори:
  6
  Прегледи:
  1.284
 35. Брзии
  Одговори:
  69
  Прегледи:
  29.651
 36. zoki_com
  Одговори:
  5
  Прегледи:
  913
 37. Spireski93
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  1.452
 38. Regenerator
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  3.855
 39. Џукс
  Одговори:
  13
  Прегледи:
  6.194

Опции за прикажување на темите

Вчитување...