Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
28 октомври 2019
Мислења
145
Поени од реакции
135
Најверојатно не бил чистен и имал проблем со ладењето, како и да е и да е прегорен не е цел прегорен туку само една компонента која што може да се замени на сервис, и процесор скоро никогаш не прегорува, најчесто напојање или диск, евентуално матичната плоча.
e ke go ubijam, sega gledam deka go otvaral pola srafcinja nema, a nikogas ne e otvaran predhodno ,
koga mi pregore cell ekran stana crn i nisto nemase i sega probam da ukljucam voopsto ne se ukljucuva, na adapterot neli sveti mala sijalicka koga ke ukljucis i stom [pvrzam adapterot so laptopot adapterot prestanuva da sveti

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.290
Поени од реакции
7.982
e ke go ubijam, sega gledam deka go otvaral pola srafcinja nema, a nikogas ne e otvaran predhodno ,
koga mi pregore cell ekran stana crn i nisto nemase i sega probam da ukljucam voopsto ne se ukljucuva, na adapterot neli sveti mala sijalicka koga ke ukljucis i stom [pvrzam adapterot so laptopot adapterot prestanuva da sveti
Najverojatno ima nekakov kratok spoj, go preopteretuva adapterot i zatoa se gasi lambichkata!

Te zaebal i ima razebano neshto za da izvlechi korist od tebe!
Mozhebi ima neshto sitno napraveno, kako pr. kabelot od display da go ima otkacheno ili cel Ram go ima izvadeno.
Utre rechi mu Daj vidi dali mozhish da go naprajsh! Sigurno ce ti rechi 3000 denari i ce raboti pak.

Inache
Windows 10 e mnogu ubav system i raboti i na super stari kanachki!
Mozhebi nema da raboti kako raketa ama ce raboti duri i tamu kade shto Win7 shto kocel.

Ovde do mene imam 20 laptopi i nekoi se od vremeto na Vista i na niv imam instalirano windows 10 i funkcioniraat bez problem.

Zatoa um vo glava i slushaj shto ti pishuvam/e

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.290
Поени од реакции
564
Дали некој купил антивирус од ebay? Пишува легална активација само во ЕУ ... Дали би имал проблем ако го купам или џабе фрлени пари?

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.290
Поени од реакции
7.982
Kaj si be madam!!!!

Bidna nos krshenje?
Автоматски споено мислење:

Дали некој купил антивирус од ebay? Пишува легална активација само во ЕУ ... Дали би имал проблем ако го купам или џабе фрлени пари?
Kakva aktivacija samo vo Eu?
Prati link

Член од
6 ноември 2024
Мислења
471
Поени од реакции
788
Купи си Kaspersky state of the art security, од нивната страна. Се друго батали.

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.290
Поени од реакции
564
Купи си Kaspersky state of the art security, од нивната страна. Се друго батали.
поевтино е од ибеј
Автоматски споено мислење:

I kaj prochita crni GRINGO takvi gluposti kako "легална активација само во ЕУ " ??
x.JPG

и кај други продавачи стои регион ЕУ

Kajgana Shop

На врв Bottom