Листа на бесплатни програми

Член од
21 септември 2008
Мислења
13.330
Поени од реакции
9.401
Еве од мене еден сега баш ми притреба и супер ми се најде, извинете ако е ставен поназад.

Free Audio Converter

Конвертер на најпознатите аудио фајлови (mp3,wma,wav,flac...), многу лесно, брзо и едноставно го прави сето тоа.
 
Член од
4 март 2010
Мислења
268
Поени од реакции
26
Ај тука да прашам да не отварам нова тема. Ми треба програм кој јас кога ке зборам на микрофон гласот одма да ми го конвертира ако збори машко во женски глас и обратно. и тоа јас зборам на микрофон а гласот конвертиран на пример во женски си оди на звучниците.
 
Член од
7 ноември 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ај тука да прашам да не отварам нова тема. Ми треба програм кој јас кога ке зборам на микрофон гласот одма да ми го конвертира ако збори машко во женски глас и обратно. и тоа јас зборам на микрофон а гласот конвертиран на пример во женски си оди на звучниците.
На апликации за Android телефон или IOS може да сфати вашата желба. И како на слободен податоци за обновување на софтвер, јас би recommand yesterdata data recovery. Активирање код може да се најде на интернет насекаде.
 
Член од
4 март 2010
Мислења
268
Поени од реакции
26
Ми треба програм кој ке ја има следнава задача на пример се пуштам на меил и ми го зачувува пасвордот таму во програмот си стои исто за на фејзбук пасфорди и кои и да било други пасворди и кога ке проверам во програмот да си ги има сите пасворди таму.
 

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Ми треба програм кој ке ја има следнава задача на пример се пуштам на меил и ми го зачувува пасвордот таму во програмот си стои исто за на фејзбук пасфорди и кои и да било други пасворди и кога ке проверам во програмот да си ги има сите пасворди таму.
lastpass ili keepass
 

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Знаци ми треба автоматски сама да си ги зачувува без јас ништо да пипам дали од овие две некоја е таква
тоа се фино ќе си подесиш док се инсталира, lastpass.ја таа ја имам користено, ама знам дека и keepass истата функција ја има.
 
Член од
4 март 2010
Мислења
268
Поени од реакции
26
тоа се фино ќе си подесиш док се инсталира, lastpass.ја таа ја имам користено, ама знам дека и keepass истата функција ја има.
Ако можеш дал ми you tube видео од keepass што како да подесам и фала
 
Член од
4 март 2010
Мислења
268
Поени од реакции
26
дај бе кажете како да ја средам keepass сама автоматски да ми зачувува пасфордите?
 
Член од
26 јануари 2013
Мислења
3
Поени од реакции
0
Free Studio is an all-in-one package bundling all free multimedia applications developed by DVDVideoSoft. Free Studio Manager has 8 sections for easy access to any application: YouTube programs; MP3 and Audio; CD, DVD and BD; DVD and Video; Photo and Images; Mobiles; Apple Devices; and 3D programs.

All programs:
Free YouTube Download
Free YouTube to MP3 Converter
Free YouTube to iPod and PSP Converter
Free YouTube to iPhone Converter
Free YouTube to DVD Converter
Free YouTube Uploader
Free Uploader for Facebook

Free Video to Android Converter
Free Video to Apple TV Converter
Free Video to BlackBerry Converter
Free Video to HTC Phones Converter
Free Video to iPad Converter
Free Video to iPod Converter
Free Video to iPhone Converter
Free Video to LG Phones Converter
Free Video to Motorola Phones Converter
Free Video to Nintendo Converter
Free Video to Nokia Phones Converter
Free Video to Samsung Phones Converter
Free Video to Sony Phones Converter
Free Video to Sony Playstation Converter
Free Video to Sony PSP Converter
Free Video to Xbox Converter
Free Video to Tablet PC Converter

Free DVD Video Converter
Free Video to DVD Converter
Free Video to Flash Converter
Free 3GP Video converter
Free Video to MP3 Converter
Free Video to JPG Converter
Free Audio Converter
Free Audio to Flash Converter
Free WebM Video Converter
Free MP4 Video Converter
Free AVI Video Converter
Free HTML5 Video Player and Converter

Free DVD Video Burner
Free Disc Burner
Free Audio CD Burner
Free Audio CD to MP3 Converter

Free Screen Video Recorder
Free Image Convert and Resize
Free Video Dub
Free Audio Dub
Free Video Flip and Rotate

Free 3D Photo Maker
Free 3D Video Maker

www.dvdvideosoft.com
 
Член од
13 март 2015
Мислења
1
Поени од реакции
0
Еве од мене еден сега баш ми притреба и супер ми се најде, извинете ако е ставен поназад.

http://helprace.com
 
Член од
18 јули 2017
Мислења
1
Поени од реакции
0
One of the most common device experiencing file loss are iPads. An iPad is a wonderfully useful gadget when they are functioning correctly. However, portable as they are, they aren’t bulletproof. Failures can occur from both hardware and software malfunction (or a combination of the two).

If iTunes and/or iCloud are used in combination with the iPad, file recovery can easily be initiated. Both iTunes and iCloud automatically create backups of the iPad files. So even if the iPad fails or it was lost/stolen, its files can still be recovered.

This utility is the world’s number one software for iPad data recovery. It can be used on all iPad variants (iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini, iPad Mini 2 and iPad Mini 3). This recovery tool is downloadable for either Mac or PC, so the actual device is not necessarily needed to operate it. Try it and you won't need any other iPad data recovery software guaranteed!
 
Член од
26 јануари 2010
Мислења
184
Поени од реакции
22
Еве и од мене еден корисен и бесплатен PDF конвертер: GorillaPDF
 
На врв Bottom