Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.290
Поени од реакции
7.982
Член од
28 октомври 2019
Мислења
145
Поени од реакции
135
Ma shta mi pricash be?
Znachi Dzhvakano!
PA ne rabotat sto sega, jas sum kriva a, MI treba sto raboti instalirav demek vo red e a pak e neaktiviran.
Ako znaete dajte MI sto raboti ako ne ne me zafrkavajte, jas ova od net ucam

Attachments

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.290
Поени од реакции
7.982
PA ne rabotat sto sega, jas sum kriva a, MI treba sto raboti instalirav demek vo red e a pak e neaktiviran.
Ako znaete dajte MI sto raboti ako ne ne me zafrkavajte, jas ova od net ucam
Ete ti pishuva deka e instaliran!
I ako go procitash prviot MOJ post ushte ednash ce ti bidi jasno deka toa shto Windows ne e aktiviran ne e do Loader tuku do zabrkani Registry

I za toa morash da barash video na YouTube kade shto objasnuva shtotreba da napravish.

Znam deka postoi takvo Video zatoa shto i jas go koristev!

Ili

Последно уредено:
Член од
28 октомври 2019
Мислења
145
Поени од реакции
135
Ete ti pishuva deka e instaliran!
I ako go procitash prviot MOJ post ushte ednash ce ti bidi jasno deka toa shto Windows ne e aktiviran ne e do Loader tuku do zabrkani Registry

I za toa morash da barash video na YouTube kade shto objasnuva shtotreba da napravish.

Znam deka postoi takvo Video zatoa shto i jas go koristev!

Ili

Fala mnogu ke probam kako objasnuva vo videata, da vidam sto ke napravam

Член од
28 октомври 2019
Мислења
145
Поени од реакции
135
smejte se ama jas pak nesto ke prasam ovoj nema sansa da podrzi 10-ka taka? procesor intel core i5-3320m, RAM4 poloven go zemav pred nepoln mesec otkako mojot pojak bese i ponov od ovoj i i7 , no stom mu instaliraa 10 za 2 dena pregore

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.290
Поени од реакции
7.982
smejte se ama jas pak nesto ke prasam ovoj nema sansa da podrzi 10-ka taka? procesor intel core i5-3320m, RAM4 poloven go zemav pred nepoln mesec otkako mojot pojak bese i ponov od ovoj i i7 , no stom mu instaliraa 10 za 2 dena pregore
I shto ima vrska Windows 10 so toa shto ti pregorel ? Cista glupost e toa!
I kako shto gledam po internetov ima dovolno Laptopi so istiot processor i instaliran Win10
A za obichni PC pa i da ne zboruvam!

Член од
28 октомври 2019
Мислења
145
Поени од реакции
135
I shto ima vrska Windows 10 so toa shto ti pregorel ? Cista glupost e toa!
I kako shto gledam po internetov ima dovolno Laptopi so istiot processor i instaliran Win10
A za obichni PC pa i da ne zboruvam!
pa toj sto mi instalirase 10 na mojot rece slab e za 10 ke pregori , ja mu rekov ako instaliraj i za 2 dena pregore
i sega se mislam za ovoj sto da pravam zs poslab e kade kade od toj sto imav

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.290
Поени од реакции
7.982
pa toj sto mi instalirase 10 na mojot rece slab e za 10 ke pregori , ja mu rekov ako instaliraj i za 2 dena pregore
i sega se mislam za ovoj sto da pravam
Najdobro da go viknish toj shto ti instaliral windows 10 i ti rekol deka ce pregori i ako si vo zgrada odnesi go do ogradata od terasata i turnigo preku ograda!

P.S. Kako znajsh deka pregorel? Mrtov e i ne se pali, zachadi, ili shto?

Член од
28 октомври 2019
Мислења
145
Поени од реакции
135
Najdobro da go viknish toj shto ti instaliral windows 10 i ti rekol deka ce pregori i ako si vo zgrada odnesi go do ogradata od terasata i turnigo preku ograda!
sakas da kazes deka procesorot nema vrska so toa koj vindows ke se instalira ? toj mi rece tie brojkite na procesorot za windows 10 treba da se nad 10 , kaj mene e neli ova 3320, treba da bide pr 10332 taka nesto
inaku toj stariot da pregore stana cel ekran crn i nisto nema

Член од
28 септември 2014
Мислења
1.108
Поени од реакции
1.695
sakas da kazes deka procesorot nema vrska so toa koj vindows ke se instalira ? toj mi rece tie brojkite na procesorot za windows 10 treba da se nad 10 , kaj mene e neli ova 3320, treba da bide pr 10332 taka nesto
Во случајот со и7 процесорот нема.. на и5 3та ген може ке ти кочи(ама во никој случај нема да прегори), проблемот што го имаш е затоа што имаш ултимејт вин 7 , стави виндовс 7 про и активирај го сo KMspico што ке го спуштиш преку торент. Активацијата ти е 3 клика.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
145
Поени од реакции
135
Во случајот со и7 процесорот нема.. на и5 3та ген може ке ти кочи(ама во никој случај нема да прегори), проблемот што го имаш е затоа што имаш ултимејт вин 7 , стави виндовс 7 про и активирај го сo KMspico што ке го спуштиш преку торент. Активацијата ти е 3 клика.
pa zs mojot pregore i7 bese dell laptop , stavi 10 i otide a mnogu ubavo rabotese i mnogu bese brz

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.130
Поени од реакции
42.851
inaku toj stariot da pregore stana cel ekran crn i nisto nema
Најди некој половен, ова не знам како го користиш у 2025та. Без 16 гига рам денес не вреди од кавето да станеш а не пак да се замараш со таква тенеќија.

Член од
28 септември 2014
Мислења
1.108
Поени од реакции
1.695
pa zs mojot pregore i7 bese dell laptop , stavi 10 i otide a mnogu ubavo rabotese i mnogu bese brz
Најверојатно не бил чистен и имал проблем со ладењето, како и да е и да е прегорен не е цел прегорен туку само една компонента која што може да се замени на сервис, и процесор скоро никогаш не прегорува, најчесто напојање или диск, евентуално матичната плоча.

Kajgana Shop

На врв Bottom