да, ама од банките пасвордите не може да ГИ ВИДИШ, едино на Папир да ти е или да ја памтиш последната...
сабајле некако успеав со Стопанска банка со Промена на лозинка, ама мораше на ВИН 10 и Гоогле Хром..
Комерцијални ми се фали таа од техн. подршка дека нивните функции работат на сите виндовски и бровзери, ама не сакам да рескирам, додека ми работи на Вин 7 не го рчкам, се сеќавам пред2 години имаше и кај нив некој сличен заеб, НИКАКО не можеше да се напраи Форгет пасворд, па мораше човекот од службата да напраи нешто таму и ми го издиктира по телефон нов пасворд...
Туку новио Хром на Вин 10 што ми напраи некој измени,
сега за секое Логирање на Гмаил бара на Мобилен да чекираш дека си ти, бадијала штиклирав да не се праи тоа..
Плус Хромот на Вин10 го поеба до крај и Сеарчот, поодамна, ама сега до мах. е комерцијализирано..
ти бараш ролети Трубарево, тој ти нуди хотели во трубарево...бараш да не кажувам, курци тој ќе ти предложи палци

, оти тие платиле да испаѓаат на сеарч

...
Да не кажувам ако куцнеш ќирилична мкд буква одма ти нудат бугарштини, не е тоа тек така туку има потплаќање..