Инсталирај ја истата верзија на windows и ќе се активира сам, и не мора да го реинсталираш...напрај копија од хард дискот со Ghost на пример или со Acronis. Искористи го ова https://sergeistrelec.name/winpe-10-8-sergei-strelec-english/221-winpe-11-10-8-sergei-strelec-x86x64native-x86-20230130-english-version.html.Уште едно прашање ,дали некако можам да го најдам серискиот број за понатакај кога би дошло ред да го реинсталирам (windows 11)ке можам да го искористам истиот сериски брои се разбира на истиот лаптоп.
нема потреба лиценцата е врзана за матичната плоча, ке ти биде активиран аутоматскиУште едно прашање ,дали некако можам да го најдам серискиот број за понатакај кога би дошло ред да го реинсталирам (windows 11)ке можам да го искористам истиот сериски брои се разбира на истиот лаптоп.
Ne e sekogas samo OEM Licenci!нема потреба лиценцата е врзана за матичната плоча, ке ти биде активиран аутоматски
Zabkie takvoo ti e piraaterija potrebs koga licenca kosta 200 denari.Ако носат лиценца со лаптопот, топ.
Ако не, не ни знам искрено дали пиратерија е дозволена тука на форумов - ако е слободно нека се избрише поракава.
Voila:
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
Da ne zaboravam,Уште нешто да потпрашам имам(VISA Star - кредитна картичка)и купувањето е во евра а јас имам денари дали треба да се изврши купувањето во денари или сумата да биде во противвредност.
Реално пре би да купам лиценца ЛИЦЕНЦА, него да купам нешто што е извадено од буквален dump на кодови - ако збориш за сајтови како G2AZabkie takvoo ti e piraaterija potrebs koga licenca kosta 200 denari.