Фотографија и видео

Aматери и професионалци, покажете што знаете. Совети и трикови, опрема, фотографирање и на тема, видео и фотографски конкурси и натпревари...

Фото натпревари и игри

теми
545
Мислења
12,9K
теми
545
Мислења
12,9K

Фото берза

Купувам/продавам/менувам фото опрема.
теми
386
Мислења
5,1K
теми
386
Мислења
5,1K

База на знаење

Корисни совети, алатки, трикови и размена на искуства за поуспешни фотографии.
теми
55
Мислења
1,5K
теми
55
Мислења
1,5K

Природа и пејсажи

Фотографии од природата, фотографии од животни и пејсажи.
теми
21
Мислења
2,3K
теми
21
Мислења
2,3K

Портрети и студиска фотографија

Фотографии изработени во студио, фотографии за каталози и фотографии со модели.
теми
5
Мислења
640
теми
5
Мислења
640

Улична и урбана фотографија

Фотографии од урбаната средина и фотографии од архитектура.
теми
8
Мислења
393
теми
8
Мислења
393

Сток фотографија

Комерцијална фотографија. За сите оние кои се занимаваат и кои имаат желба да се занимаваат.
теми
5
Мислења
286
теми
5
Мислења
286

Макрофотографија

Кога малото станува големо.
теми
2
Мислења
511
теми
2
Мислења
511

Останати фотографски теми

Репортажи, апстрактна фотографија, спортска фотографија...
теми
95
Мислења
4,9K
теми
95
Мислења
4,9K

Фотографски техники и опрема

Дискусии за техники на фотографирање, софтвер за обработка на фотографии, фото апарати, објективи и останата опрема.
теми
79
Мислења
1,7K
теми
79
Мислења
1,7K

Видео и продукција

теми
16
Мислења
425
теми
16
Мислења
425

Разно

Интересни линкови, натпревари, известувања и фотографски вести.
теми
104
Мислења
5K
теми
104
Мислења
5K
D
Одговори
5
Прегледи
2K
dobramuzika
D
Одговори
Прегледи
НЕДОСТАПНО

Нови теми

Нови мислења

На врв Bottom