- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.898
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
@Stefan-kobe , ГОЛЕМО фала на СтефанКобе за разубавената вечер после депресивната утакмица на нашата репрезентацијаНе знам дали приметивте ама по слабиот почеток на Кузмановски, односно после 2та зицера и неколкуте изгубени топки го покажаа во крупен кадар, мислев дека секој момент ќе се онесвести, блед како крпа беше. Знам дека не е лесно да си спортист, скроз го сфаќам тоа, ама друже дај одјеби жити очи, го сквернавиш трудот на останатите и го ебеш целиот концепт на играта. Можеби едно милијарда пати имам пишано низ темиве во сите спортови, немам против неуспех и пораз, ама тоа да биде остварено со скапо продавање на кожата и борење до крај. Што беше ова денес? Примаме 2 гола по ред и распад систем, топки од раце им паѓаат, промашуваат зицери и празни голови, одбраната не постои... Пишав и претходно, еве пак, парична казна треба да јадат сите за ова денес, за ова срамно издание и однесување на теренот.
Пак ќе се вратам на Кузмановски, добро бе мајсторе што се замислуваш? Земал со слушалки доаѓа пред утакмица, мислиш Леброн е, облекол високи чорапи фудбалски наречени штуцни, абе чиниш комбинација од Дувњак и Јиха влага на терен. Абе оди у пичку материну опинок еден смрдлив, земи таму играј ракомет и не замарај со инстаграм и остали помодарски работи. Па мал пример ли ти е Кире бе копиле? Што сакаш повеќе мртви ти ебам глупердо една??? Само Вујо за ваквите како тебе, да ти ебе се од прво до последно колено плус и некоја заушка да јадеш и да бидеш закован на клупа. Што кур праи овој у Магдебург бе? Не ме заебавајте Бундес лигата е најсилна лига на светот, не може ваков азилант да игра таму, па макар бил убедливо најслабиот тим во лигата.
Преодна оцена само Кире, Столе, Манасков (иако све да му ебам ама ајде) и Митревски, НИЕДЕН ДРУГ! Гоце ти другар време е да отвориш флипери у Марино и лека полека да се тргнеш од ракометот, да ти ебам тоа вонбрачното дете на Енди Мареј и Ед Ширан, СВЕ ДА ТИ ЕБАМ. Денес она што го утна во последниот напад од прво беше нешто ненормално. Човекот направи потег што не би направило дете со даунов синдром, со сета можна почит кон сите вакви деца. Да ти ја ебам Гоце и Романија и све јас на тебе, ти ебам дебилот глуп што си отиде од Франција.
Талески... Абе не три точки, 200 точки треба да ставам и пак малце ќе се. Што сакаш бе ти да ти ебам тоа жирафата? ШТО КУР САКАШ ТИ ОД СЕБЕ? Што играш? Одбрана како пичка, никаков контакт, никаков фаул, иде само на блокади, божем Шекил О Нил е. Во напад апсолутно бескорисен, врска нема, ниту шутира, ниту креира, ништо, апсолутно НИШТО, НУЛА, КОМПИР, ДНО. Која е улогата на овој бе? Мрш и ти од репрезентација.
Жаре брат те поштувам многу, ама што беше ова на европсково? Слабо, млитаво, бедно... Натнал битно чорапи до колена, ракометна верзија на Ратко Варда.
Танкоски еден добар меч изигра, зборам за минутите што ги доби, останатото слабо. Денес особено, се што направи заеба, дно дупна, очај начна, резил осети. Кои ни се овие млади играчи бе луѓе? До кога ќе ги чекаме да прекинат да се плашат да играат? Што се работи со овие деца? Ми иде тренерска академија да запишам инстантно, жими се ви кажувам, барем дисциплина ќе им воведам и ќе ги претепам ваквите пички ко Талески и Кузмановски.
Брестовац..................................................................... Друже, Австрија ни закачи 349582 гола, и тоа 20 и кусур минути си играа курташак и си ротираа, цепелини фрлаа, се зезаа, а тој изјавува дека одбраната не била проблем денес туку нападот. Не знае кога тајм аут да побара, не знае да постави одбрана, не знае напад, нема нешто што не знае, СЕ НАЈМИЛО ДА МУ ЕБАМ. Нека си даде оставка уште утре и нека нема повеќе допир со ракометот како спорт, му ебам тоа дебилот.
Ај нека си ебат мајката не можам живци да кинам веќе со дебиливе, здравјето ми го земаа.
предлог за кафуле/расторан за прослава на матура во Скопје
(кетеринг) со нивна пијачка
Бургер Кинг
Ти па да не бидеш покус.
wow и ти телепатски функционираш ко еден што го знам. Он па мисли дека постовите на фб му ги гледа некоја што ја упознал у прва година на факс а сега е девета година, плус не ни ја има у пријатели ни остварил некаков муабет или слично со неа
Нема потреба, за 20 години скоро сите маќедончиња ќе станат ѓерманци
А дека нашиве го решаваат проблемот, го решаваат, ама по експериментот на СЗО, па ко преживи причаче!
Абе да тераш шведски терк треба да си швеѓанец т.е. економски и политички независен да изготвиш стратегија и да стоиш зад спроведувањето. Што очекуваш од земја на која и прават крштевка секои 20-30 години?
Сега пред малце бев да фрлам ѓубре дека на два метра ми е пред зграда, слушам џагор дечишта играат со топка, значи нема полиција... одам до контејнерите, не ми беше паметот тука, кога кревам глава ПОЛИЦИЈА паркирана до ѓубриштето и тоа во оние поголемите комбиња, што трпаат затвореници внатре. Се сецнав, гледам двајца седат внатре и ме пулат мене... нема назад Ширеа, одам до контејнерите го фрлам ѓубрето и назад.
Можда помислиле дека сум од браќава па не реагираа, или ме видоа по влечки таков бос со трењерка одозгора и маица, па си рекле каде на гревов ќе му пишуваме 2000 евра казна.
Кеј, добар ден.
Извлечените бројки од лотото: 4, 11, 17, 19, 25 и 30.
Мојата комбинација: 3, 10, 17, 20, 24 и 31.
Ова е уствари космосот како ми кажува пуши кур и се смее како Цацко кога рипа у тој базентот и се дере ме виде ли мамоооо.
Ми ја брише
Очигледно фетиш и се депилирани ...
Овој со влакнава у нос... не му треба маска, ни џандари нема да го казнуваат за неносење.
не сонувам или не памтама ама нокес еден прекрасен сон ама не со хепи енд за жал
нешто идеме како у школо и доага венко филипче ни држи предавање за корона, уствари на него му требале 5-6 дечки да ги прати на месечината заедно со сонџоку да ги соберат топките и нели желбата да биде да се убие короната. И тука ни вика кој сака да се пријави доброволно ако има некој што знае германски би било одлично таму има луге вика германски зборат, вика сите што знаат германски нејкат да идат, у германија австрија работат ги боли кур за корона, ние викам ке идеме што ке праиме тука полициски часови кантер играме само ај малце да искочиме ионака нема одмор летово, ама немаме појма германски добро ајде и таму се качуваме у ракета не испрака оливер спасовски ни вика со срека бутербешенге обичуго нешто германски вајда, стигаме се симињаме стварно све коли некој скапи со швајцарски таблици и се наогаме со сонџоку и вади тоа радарот вика ваму идеме, у еден трговски центар стигнавме голем и тука не приметија едни луге и почнаа да не бркаат ни е бегаме се разделивме сите на звучници викаат стојте предајтесе (тука малце се исплашив), си викам од кај сега на македонски зборат знаат од кај сме не намести нешто овој све да му ебам, тоа е бегам и влагам у една канцеларија и го гледам груевски нешто носи отвара сеф некој става внатре и викам ова се змејските топки му вртам на соџоку локација му пракам он доага со нимбусот и се тепа со груевски ја идам ги зимам топките 2 имаше другите 5 кај венко уште овие му фалат, и бегаме пак ау се наогамае пали ракетата за назад праиме муабет што како од кај таму груевски им викам и едниот он по политика е вика не им одговара на вмро да има избори и сакаат да продужи коронава и тие што не бркале биле од вмро некој, дури и груевски се ангажирал од што била сериозна работата, и викам што сеа ние испадна за сдсм дека работиме, ај јбг бидна да помине само коронава да можат лугево у грчка да идат, и стигаме у училната иста му ги даваме топките филипче срекно насмеан до 6ки ги составуваме топките и доага змајот му вика да нема корона више ок готово решен проблем, сега да снима прес едвај чека овој, ама прво да ни се заблагодари филипче што му завршивме работа, ни дава по 1 кило ориз све ова го поминавме за 1 кило ориз бе да ти ебам детство ејјј се извервирав тука се разбудив и погоди што имам денес за ручек
Профилов, Вупи Голдберг на аватар со сите коментари у сдсм vs вмро темата. Кутри Лидл уште недојден го исполитизира, али бар ме насмеа моментотАбе друже па Лидл одамна има во Македонија ехееее цел Халкидики е со Лидл маркети полн во грчката Македонија има многу Лидл. Претпоставувам дека мислиш за нашата нова вештачка творба на Зајко , 72 комуњари и албанци и 8 уценети пратеници од Вмро Северна Македонија. Не заборавајте дека уставно веќе земја со име Македонија не постои, Македонија е само регион во Грција. Тоа што си изгласавте тоа си добивте ( за комуњарчињата ).