Изволте друже, сам си ја постирај сликата.Мене очигледно ми се врши опресија овде, модераторката очигледно има против здраво право совршено машко тело и фаворизира анорексични со деформирани стапала и стомаци. Машки ( ако можам така да ги наречам ) со ниска самодоверба кој што се депилираат и пумпаат.
Ми ја бришеИзволте друже, сам си ја постирај сликата.
Гревче тоа опресирано и дискриминирано, затоа ли сееш горчина против сите згодни мушки тука?Мене очигледно ми се врши опресија овде, модераторката очигледно има против здраво право совршено машко тело и фаворизира анорексични со деформирани стапала и стомаци. Машки ( ако можам така да ги наречам ) со ниска самодоверба кој што се депилираат и пумпаат.
Абе биди упорен. Само најупорнији успевају. Ај стави ја ајде да ја видеме шо толку има у сликата? Мож коцка да си ја чува љубоморно...Ми ја брише
Очигледно фетиш и се депилирани ...
Овој со влакнава у нос... не му треба маска, ни џандари нема да го казнуваат за неносење.
Остави ја коцка, трча по вода таа да не и текне она да стаи слика од стапало екран од еи-ниш телевизор ќе го покрие. 100 пати стаив 101 избриша ;(Абе биди упорен. Само најупорнији успевају. Ај стави ја ајде да ја видеме шо толку има у сликата? Мож коцка да си ја чува љубоморно...
Жали се за полова дискриминацијаМи ја брише
Очигледно фетиш и се депилирани ...
Овој со влакнава у нос... не му треба маска, ни џандари нема да го казнуваат за неносење.
ех не се тие ни четвртина, камо ли половина. Али се осечаат ко мушки шо да им праиш.Жали се за полова дискриминација
14 I'ma li?!
Site zgodni momci, seksiljavi, jebozovni....neznam dali da glasam sega ili da Vi se iznagledam uste...a kogo li da odberes ajt imaj pamet...ehhh ubavini
Абе остави натпревар. Прати и ја на оваа топлата, глеаш како е загоренаОстави ја коцка, трча по вода таа да не и текне она да стаи слика од стапало екран од еи-ниш телевизор ќе го покрие. 100 пати стаив 101 избриша ;(
Остави ја коцка, трча по вода таа да не и текне она да стаи слика од стапало екран од еи-ниш телевизор ќе го покрие. 100 пати стаив 101 избриша ;(
Страв ми е од неа, ептен загорено делуеАбе остави натпревар. Прати и ја на оваа топлата, глеаш како е загорена
Абе ставај ајде сликата и ти па. Спомна она тука некаде дека маж има.Страв ми е од неа, ептен загорено делуе
Ко к.. да не видела бар година дена, бегај од такви
Земи погали ги, за секого посебно... foot fetish со криво стапало до кај дојде светов и веков ебате бељаАбе ставај ајде сликата и ти па. Спомна она тука некаде дека маж има.
А да зеам ја сите тука фреари да ги погалам со стапалото, а?