На ниедно од овие места не сум бил, баш ќе идам следниот пат. (ако ми текне)Едино елитно, ако може така да се нарече, место што го знам у Ск е ресторан Еквилибриум во Аеродром. Јас случајно отидов таму зошто ми е во комшии, али се изненадив од тоа што имаше некој што свири пијано, од добрата услуга, и храната беше топ. Особено ми остави впечаток тоа со пијаното, мислам дека е релативно едноставно да се направи во било кој ресторан, само треба да се има идеја. И иако не би го сврстила како елитно, Еквестриан во Скопјанка ми се свиѓа што секогаш ја носат храната навреме, многу е вкусна, имаат некои несекојдневни јадења и секогаш се точни со услуга. Во цело Ск инаку тоа е главниот проблем, услугата е премногу бавна, има многу места каде што јадењето и атмосферата се супер, ама услугата е неефикасна.
Chillin e oкеј кафич, ама не е за во темава, далеку е од елитно местоМоже да ви кажам да си идете во Chilli in карши дм кафаната во дебармално чил лугје топ музика и цените се ефтини што е чудно за во дебар маало![]()
Освен ако имаш другари шиткачи да закажат место, а после да откажат присуство.....
Воденица нема промашување.
Не се иде у кафана со било когоОсвен ако имаш другари шиткачи да закажат место, а после да откажат присуство.
Местово е во права смисла елитно, и по цена и по услуга и по уреденост. Бев пред нова година на мезе и вино, сјебав пола к15, храната беше надпросечна (пилешките прсти не се давеа у фритеза), белото вино го чуваа во фрижидер (ретко каде на друго место сум го нашол ова), даските не беа бучкуруш.
Далеку од елитноМоже ли Боними да се рачуна како елитно место (освен по цените нормално) ?
Кафани: Ла Тана, Канцона, Дојрана, Макесонска Куќа, Љуц.предлог за кафуле/расторан за прослава на матура во Скопје
(кетеринг) со нивна пијачка
Матура во Бургер КингКафани: Ла Тана, Канцона, Дојрана, Макесонска Куќа, Љуц.
Ресторани: Џовани, Костарика, Пелистер, Џино, Енрико, Бургер Кинг, Дежа Ву, Ѕвезден Океан.