Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кој се другите 2?Мене ми е во топ 3 серии т.е ми постана. Генијален развој, се гледа дека е пишувана креирана со помош на луѓе кои си го знаат занаетот. Особено ми се допадна тоа што нивото на ,,коинциденција,, е минимално, како во некои серии народски кажано-Мижи асан да ти баам. Плус хумор, ненормален хумор има серијава. Една сцена од една епизода (земам за минимум иако ги има по повеќе во епизода) вреди повеќе од хуморот во некоја америчка хумористична серија севкупно. Генијални ликови, особено ликон на Лестер во кој е прикажан редок генијалец кој знае што да работи, без некои супер моќи но со страшно искуство, акал и логика за поврзување на работите.
И се си оди онака бавно бавно..........полека полека, се обработува, се тркала за да имаш сетне БУУУМ!
Еве нешто од мене.
Прва без конкуренција ми е Twilight Zone. (со сета почит за умот на Роб, визионерството, играта со имагинација, секоја епизода своја приказна која вади од кожа)кој се другите 2?
Special guest director беше на една епизода од прва сезонаНе знаев за ова
![]()
720p Замунда. Сезона 1, 2, 3 за сега. И дојде времето.
Можда првата сезона нема да изгледа нешто спектакуларно и е малце досадна и нека не те откаже тоа.
Јас вчера ја почнав 5та сезона,серијава е одлична.