Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Ауууу како немам опција 100 лајка да ти лупнам
хахахахахахахахахахахахахах
Оваа на клипов до гејов изеде цела „торта“ во Амстердам и се онесвести :pos:Тежок филм е целата, немам досега сретнато толку неартикулисано и арогантно суштество во безизлезен филм на ефтини квази филозофии преземени од уште поефтини филмови.
 
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.909
Поени од реакции
41.873
Да, не за џабе рекле не си играј трндупка со децата во школо утре може министри да бидат. И оп вистина, Горда бркот ти прави сценарија за перење мозок. А ќе речеш Горда е, онаа Горда.

Горда Анонимусот :D
:pos:
 

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Драга kaygana,

Eве си седиме со @Peja989 лабаво кај @Ilumious дома и чекаме да навиваме и урламе против Јунајтед. Ептен аматерски потег од неа што не покани.
Ди Кеј,

Еве си седиме со @Божино на тротоар во маало и бараме место каде да го гледаме Јунајтед:unsure:
:pos::pos::pos:
 

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.504
Нова сум и неможав да се снјадам за пребарување па ја отворив темава, ако е дупла клуч :)

Сакам рамен стомак, кој не сака :D
Во темава можете да споделите ваши резултати и да давате совети :)

***

Прво да си кажам имам 13год. и сакам во лето кога ќе одам на плажа да не ми е срам да облечам бикини.Проблем ми е салото на стомакот:
Значи имам полаку сало на стомакот отколку на левата слика ама горе долу тука е некаде и сакам рамен стомак како на десната слика.

Трчам по цела недела:
Од понеделник до петок секоја вечер од 19 до 20 часот трчам во школскиот двор каде што има атлетска патека.Бидејќи трчам веќе 6 дена немам многу кондиција и прво одев со еден круг трчање еден одење, а од вчера почнав со еден и пол до два круга трчање и еден одење.Дома правам по 10 чичњеви и по 10 стомачни два-три пати во денот зависи од околностите.

За викенд наутро во 7 часот излегувам и пешачам од 40мин па се до 1 и пол саат.Денеска почна да ми врне и помалку пеачев.А навечер преку викенд исто така трчам.Цело врме сеум акотивна, избегнувам да седам и лежам повеќе стојам на нозе, пијам многу вода ама проблем ми е јадењето.Полека полека се одвикнувам од нездрава храна бидејќи неможам наеднаш + моите дома нема да прифатат да одбегувам некоја храна заради тоа што мислат дека сум мала и дека ќе се извишам и ќе ослабам.

Моето прашање е дали до Јуни па може и Јули со вакво темпо ќе успеам да го симнам салото?А како ќе станувам по активна со повеќе кондиција планирам да трлам повеќе време со поголема брзина :)

И за 6 дена согорив 2502 калории :)
Не јади како свињче и се ќе биди во ред
Хехех, да е до мене ок ама мајками секој ден има месо направено и сл. а да и речам дека несакам ќе ме рога :D
... Кога јадиш немора цела порција да ја маваш ко од африка да те зеле...
Совети за рамен стомак и слабеење :D
 
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.909
Поени од реакции
41.873
Мене ми помогна. Коа бев мал и прв пат уплатив лото, отидов во црква, се помолив и добив шестка. Е сега, можда требаше и да се помолам да не ми ги земат парите моите....
:LOL:
 

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.591
Поени од реакции
13.279
Инспириран од неодамнешнава случка, пробав да придонесам со мое кратко сценарио во кое се објаснува што всушност се случувало во тие тешки моменти. Видеото и обработката се со помош на @Samurai Jack.


Сеа драгонски ќе го цитира у Пост на кој се изнасмеал. :icon_lol:

После и у пост на ден. :bance:

:D
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.495
А колку време го токмевме образот на Божино да изглеа демек е од кармин црвен на сликине, издаде велешанецов, сеа со кривични да се бафтарам :facepalm:
 
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.801
Поени од реакции
24.734
Инспириран од неодамнешнава случка, пробав да придонесам со мое кратко сценарио во кое се објаснува што всушност се случувало во тие тешки моменти. Видеото и обработката се со помош на @Samurai Jack.


Плачам човек, плачам! :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Уште! :vozbud:
 
L

Löwe

Гостин
Chelsea Football Club is delighted to unveil The Yokohama Rubber Company Ltd as our new Official Shirt Partner in our largest-ever commercial deal. This places Chelsea right at the top of European football, with one of the biggest shirt sponsorships ever signed.

[DOUBLEPOST=1424979216][/DOUBLEPOST](y)(y)(y)(y)(y)(y)
Ајдее гуми спонзори ли бе :D
Тоа за автобусот да ни биде поквалитетен кога ќе го паркираме :D
 
Член од
14 март 2010
Мислења
16.838
Поени од реакции
15.988
Дечки аај ако сака некој нека објасни како се прават пари што се треба да се прави ?!
После неколку саати..
https://www.tsu.co/dime96
Еве ви одлична страна за заработка додека губите време на фејсбук може и тука да губите ама добивате нешто за губењето време. Значи не е нешто фејк само треба малце повеќе активност и упорност верувајте,трудот ќе ви се исплати..од искуство зборувам :) секој кој сака да му разјаснам за и околу мрежата може да ме контактира во порака .
 

Kajgana Shop

На врв Bottom