- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Аман бе брат, смешен е постот, не е ништо личноСо дилдо или со прст?
Каде е пајажината Пеја?
Иначе, пајажината кај мене, не сум дупел 3 години и еве утре правам 4 месеца.
Аман бе брат, смешен е постот, не е ништо личноСо дилдо или со прст?
Каде е пајажината Пеја?
500 days of МачоркаДупи си го мачорке, #дуписиго
Штета што не можеш мозокот да си го цениш.Бра, знам дека е смешно и дека не треба да го сфаќам лично, но си го ценам пенисот и не сакам шала на негова сметка.
Ѕипле, уживај си и пливај си во истите води.Штета што не можеш мозокот да си го цениш.
И она да полаже малку
Па има женски теми за тоа, на пример број на бивши. Не сум проверил, ама мора да има таква тема...
Увек се со фториот
Да имаф денар за секој пат кога ќе ми кажеа дека сум втор, ќе имав 4-5 денари (не ми текнува дали 4 или 5, пијан бев )
Ако приметуваш, изгледа сум еден од политичките најнеутрални и најнепристрасни форумџии
Замислите како се чуствува Шчезни во споредба со Оспина.
За Оспина навивачите направија песна веќе на вториот натпревар, а кутриот Шчезни иако бранеше 3-4 год. како прв голман за него нема ништо
Оооооооооооооооооооооооооооспина!!!!
Ако се сака се се можи.
Шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшчезниииииииииииииииииии
Оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооспинаааааааааааааааааааааа
Можеа да викаат Вооооооооооооооооооооојчеееееееееее
Шчееееееееееееееееееееееееееееезниииииииииииииииииииииииииииииии
Мојсо win ме пресмеа само шо станав од спиењеБолниииииииииииииииииииии
Maticar be maticar so sakas?И покрај мојте помешани емоции на смеа и тага ( пошто е вистина ) заслужува да оди овде.
Рандом дискусија после 10тина дена...И што од срам од мене си го избриша првиот јузер.
Мурињо се посрал со Реал, а освои Примера во времето кога Барселона беше најдобар светски клуб со Пеп и барем накратко ја прекина нивната доминација.
Смешки.
Кажи им бе,шо се разбираат.
Така да, полека со Факе, зошто ќе почнете профили да бришете.Внимателно, ќе го избриши профилот пак па шо ќе прајме после.
Се враќа Радлер со нов јузер после одредено време и
Рандом дискусија после 10тина дена...
Така да, полека со Факе, зошто ќе почнете профили да бришете.
Напрај го то чудо и илиминоус ја селиме во битола.Сакаш твојот да си го избришиш?
Сакаш и твојот да си го избришеш?Напрај го то чудо и илиминоус ја селиме во битола.
Само прво девојка да си фатам на форумов, те молам.Сакаш твојот да си го избришиш?