НОВА СОЦИЈАЛНА МРЕЖА,TСУ, ВЕЌЕ СО НАД 3.5000.000 КОРИСНИЦИ, СЛИЧНА НА ФЕЈСБУК, ВРЕДИ ДА СЕ ПРОБА! ОБНОВИ ГО И ПРОШИРИ ГО ТВОЈОТ КРУГ НА ПРИЈАТЕЛИ!
TSU е нова социјална мрежа која стартуваше на 23 Октомври 2014 година. Новоста што ја воведе оваа социјална мрежа е таа што секој член на оваа мрежа е платен за да биде активен на мрежата. Факт e дека корисниците на ТSU се платени за секој пост, лајк, коментар или споделен пост. Значи, ТSU плаќа за обични и секојдневни активности кои на Фејсбук ги практикуваме бесплатно, односно никогаш никој не ни платил ништо. Значи, додека Фејсбук заработува преку 400 милијарди долари годишно од маркетинг, а ниту еден долар не вратил назад на неговите корисници, ТSU започна со активност и со градење на социјалната мрежа со споделување на дури 90% од своите приходи од рекламите со своите членови кои всушност се и најзаслужни за приходите. Некои од почетните корисници активни на оваа мрежа за 3 месеци веќе заработија и до 500 $ и своите чекови ги споделија на TSU како доказ ! На оваа социјална мрежа може да ги постирате истите објави кои ги постирате и на фејсбук,истите фотографии, истите настани. Доколку не ви се бендиса членувањето на оваа социјална мрежа, можете слободно да се деактивирате во секој момент. Зачленувањето е бесплатно. Овој линк претставува покана за ТSU без која не би можеле да се регистрирате. Може да се регистрирате само преку некој кој е веќе член на оваа мрежа, како што сум јас. Еве ви линк за тоа:
https://www.tsu.co/dime_jaba
Првите 100 долари заработени во Македонија
https://www.youtube.com/watch?v=jNoIp53iaoM&feature=youtu.be[DOUBLEPOST=1429102524][/DOUBLEPOST]Jas sum vece 4 meseci na Tsu i imam 140 deca i 800 vnuci imam zaraboteno okolu 90$…
No mrezata e mnogu nova i ima samo 5 do 6 milioni korisnici. uste malku firmi se reklamiraat na nea, znaci koga bi stanala kako Facebook ke se zemaat mnogu povece pari. Momentalno mi stigaat 1 do 1,5$ dnevno.[DOUBLEPOST=1429102621][/DOUBLEPOST]link za zaclenuvanje
www.tsu.co/dime_jaba