Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Па на толку молење и коментирање заслужуваме барем по 1000 денари да ни префрли на сите тука што дадовме идеа ако влези X vo 1 :D

Абе нека ојт в црква една свешта да запалит да се помолит.

Како ги зборите тие 100 000 и 50 000 за бранење, мислиш се работи за 100 и 50 денари.
Не може ова да се брани на некој добар начин, затоа што има милион можни варијанти. Пример да уплати нешто на 1 полувреме и 2 полувреме и заврши Х прво, ќе треба да уплати и во живо на х2 после. А коефициентот при нерешен резултат за х2 нема да биде поголем од 1.80.

Најефтина варијанта му е, да тргне кон Наполи и направи инцидент :icon_mrgr:

10 000 на 2/1
10 000 на 2-X
10 000 на 1-1

Џабе,има 1 тон опции но парите се проблем ти требаат големи пари.

Да да добар совет, ова сигурно ќе му помогни.
Мене ми помогна. Коа бев мал и прв пат уплатив лото, отидов во црква, се помолив и добив шестка. Е сега, можда требаше и да се помолам да не ми ги земат парите моите....

Мене ми помогна. Коа бев мал и прв пат уплатив лото, отидов во црква, се помолив и добив шестка. Е сега, можда требаше и да се помолам да не ми ги земат парите моите....

Па логично беше да ти ги земат,што ќе напраеше ти со тие пари на тие години??..ќе купеше по 100 пакетчиња од сите можни албуми?..или на рингишпил ќе ги дадеше? :D[DOUBLEPOST=1424707846][/DOUBLEPOST]
Спарта Прага тим 1 2+ п.п 1,95 а 2+ п.п 2.45 ..Ова само во Вил Хил е можно :ROFLMAO:

bitch please..во Златка Копачка за Порто 2 и т2 беше 1.37 а за Т2 2+ 1.40 because fucking logic..сега сиругно да уплатиш е 1.15 бидејќи се мајмуни

Па на толку молење и коментирање заслужуваме барем по 1000 денари да ни префрли на сите тука што дадовме идеа ако влези X vo 1 :D
Ти да фатиш вакво ливче цел форум ќе не носиш во кафана. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom