Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Да, многу добро ни објасни што се подразбира под поимот "поштени" девојчиња...

Предлагам твојава дефиниција да се вметне во речникот, додуша ќе мора во српскиот, во македонскиот не постои таков збор.
Па не знам јас дека не е во македонскиот,2 имав шо да прам.

п.с Ако не ти се свиѓаше немора да го читаш,никој ни те тера со сила.Со друг дискутирав.
 
Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Moже да се најде да , по она планине у источна македонија , тие уште не виделе што е цивилизација :LOL: ништо лично
 

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Оди во пошта, таму ќе најдиш поштена :)
 

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
pa kaj sakate da najdete posten momak koa vie ste neposteni, ustvari vie i ne sakate posteni nego nekoja baraba da te mlati pa posle da vikate kao semejno nasilstvo voa noa....
можам цел ден да дремам пред ПЦ, и да префрлам: вие сте такви, ние сме такви ..
а ти, ако си се изгорел на млеко, глеам сеа и на јогурт дуваш ..и не зборувај цело време во множина..

kay?
 
Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
можам цел ден да дремам пред ПЦ, и да префрлам: вие сте такви, ние сме такви ..
а ти, ако си се изгорел на млеко, глеам сеа и на јогурт дуваш ..и не зборувај цело време во множина..

kay?
rekov deka ne sum se izgorel tuku deka sakam uste (oko nenasitno), a za mnozinata, pa od kade toa deka treba da gi sakam zenite?, jas mozam da ja sakam mojata zena ili ljubovnica no zenite opsto nit gi znam nit mozam da gi sakam ili mrazam!
 

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Se mislam dali zenskite se takvi ili vopshto samo zastanati se. Primer eve vo svedska odi muvaj se so 10 dushi ke ti vikat kurva ama zenskoto nema da ima gajle. Napraj go toa vo MK, site ke pochnat da zboruvat (posebno drugite devojki) i na kraj chupeto ke ppchni da plachi. Ja mislam deka zenskite vo makedonija sami si go pravat ova, ostanuvat na staroto deka zensko ne treba vaka i ne treba taka. Ete bev izlezena vo Bitola, retko da vidam nekoe zensko onaka da se izlapa so mashko. Vidof edna, 2 mashki smena vo istata vecher, i site vekje vikaa deka e kurva. Epa, de sakame da ne se prosti, i da ne se kurvi, i da pravat muabet, i da mozat da se muvat. Ako chutat i ako ne mu prat muabet na mashkite, odma se prosti, glupi i tn. A ako pochnat da pravat muabet so edno mashko vecherva (i to samo muabet), i drugata vecher so drugo mashko, ondak odma stanuva kurva. Ama ova go pravat site devojki vo Makedonija, tie go zapochnuvat muabeto, za posle i tie da nemoza da go pravat istoto posho ondak drugi ke zapochnat muabet za nif. Over and out from me.
 

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Само Црвените кмери, работа в поле од утро до мрак и шака ориз за вас...:vozbud:
 
Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Они се уствари сите поштени, само ние гледаме од грешна проекција.
 

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Нажалост немаме асални девојки во државава, можеби за убавина за разлика од други земји имаат нашиве завидна и тоа, но за “поштеност“ НЕ!
Незнам како да кажам, најдобри и фини и мили на изглед , но уствари нај раздразливи внатрешно.
 

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Поради економската ситуација во земјава се јавува овој проблем. Имено кога на една девојка од дома(татко и и мајка и) ќе и дадат 500-600 денари за искачање девојката незнае што попрво да направи со тие пари. Таа сума девојката треба да ја распореди за пиење, превоз, влез во диско итн, а бидејќи не личи да седне и да пие на клупа у маао како стритер таа мора да отиде у кафана, кафич за да се напие, картата у дискотеки е 150-200 денари плус такси превозот поскапе и коа се ќе се собере оваа сума и не е доволна. Поради тоа девојката ќе си најде некој шмекер(барем малку да и се допаѓа) со кола, кој има паричка и кој ќе може да ја почести пијачка две а у осталом таквите фаци или се менаџери по нашиве ти елитни диска или најдобрите другари им се менаџери и аутоматски на девојката не и требаат пари аз влез, а на крај можно е и да падне некој секс ем мужето задоволно ем девојчето си заштедило некоја паричка(која паричка ќе ја потроши за купување на некое парче облека за да може да биде привлечна коа ќе искочи у град) и си уживала у добар провод :) Прашања?:P
 
Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.099
Поштена девојка е онаа која ниту се бакнала со момче, ниту имала секс, ниту пак не дај боже има валкани мисли, носи кратка сукња, се шминка.... изгледа така би требало да изгледа поштена девојка, по називот на темата.
Сите други се непоштени...
Што е со остантите девојки, во која категорија треба да ги сместеме.
Таа што е била со еден дечко, викат неизжвеана била кога тогаш ќе сака да мрда.
Тие што имале неколку неуспешни врски, не се сериозни и стабилни.
Тие што излегуваат со повеќе се растурени, курви..
Оние кои биле мажени, а ете од x причини повеќе не се и тие имаат етикета.
Не, нема асални девојки така изгледа, туку барајте чаре на друго место додека е време.
 
Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
The chosen one...bogami pa da ti kazam takvite koi razmisluvaay kako tebe...deka vo Makedonija devojkite se glupi i kurvi najmalku ni trebaat vo zemjava...zatoa slobodno zamini si od tuka
 
I

indigo child

Гостин
Поради економската ситуација во земјава се јавува овој проблем. Имено кога на една девојка од дома(татко и и мајка и) ќе и дадат 500-600 денари за искачање девојката незнае што попрво да направи со тие пари. Таа сума девојата треба да ја распореди за пиење, превоз, влез во диско итн, а бидејќи не личи да седне и да пие на клупа у маао како стритер таа мора да отиде у кафана, кафич за да се напие, картата у дискотеки е 150-200 денари плус такси превозот поскапе и коа се ќе с собере оваа сума и не е доволна. Поради тоа девојката ќе си најде некој шмекер(барем малку да и се допаѓа) со кола, кој има паричка и кој ќе може да ја почести пијачка две а у осталом таквите фаци или се менаџери по нашиве ти елитни диска или најдобрите дугари им се менаџери и аутоматски на девојката не и требаат пари аз влез, а на крај можно е и да падне некој секс ем мужето задоволно ем девојчето си заштедило некоја паричка(која паричка ќе ја потроши за купување на некое парче облека за да може да биде пивлечна коа ќе искочи у град) и си уживала у добар провод :) Прашања?:P
Aha.
Znachi taka.
Ja sea posho sum poshtena, a moite mi davaat 3k mesechno, treba da idam nekoj fraer da si najdam posho brat, ne mozham da prezhiveam so 3k, moram da se ochukam barem ednash na 2 nedeli, a ej, nejkjam da sedam ko "striter" na ulica.
Ja ustvari poshtena sum, ama moite slabo mi davaat kesh...///:
Zatoa i jas i drugarkite moi stanavme vakvi...beshtii...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom