хахахахах да правиш муабет со девојче?
за што?
како се везе? дали е подобар зачинот од кам или оригинал вегета.... дал со бордо чанта оди сина шамија.....
Ако најдеш женско со кое можеш да правиш муабет - тоа е сигурно препраен маж и си во голема опасност да бидеш намамен во некоја гарсоњера на периферија и противприродно обљубен.
pa kaj sakate da najdete posten momak koa vie ste neposteni, ustvari vie i ne sakate posteni nego nekoja baraba da te mlati pa posle da vikate kao semejno nasilstvo voa noa....како очекувате да најдете поштено девојче - кога Вие пред се не сте поштени?
![]()
Или да живее близу пошта.Што подразбираш под поштена? Да работи во пошта, или?
Stereotipen odgovor...jas moze gi mrazam zenite sto nemozam site da gi iam a sum imal mnogu no uste sakam i posto nemoze site e zatoa gi mrzam, za nevina ne baram, ustvari zena mozes evtino da iznajmis za potreba i poprofesionalno da si ja izvrsi rabotata za koja e platena!Ајдеее, уште еден што го изневерила женската, па сега фрла дрва и камења по цел женски род....Или можеби бараш невина?![]()
Сите се курви, а тие другите се на електро е работава или ми се причинува?
А башка многу,многу ама ептен многу се глупи женскиве во Македонија.................. отиди Бугарија отиди Грција да ти е кејф да правиш муабет со некое лично девојче.
Јас искрено планирам да емигрирам.
Тие се плукнам во тоа кантур створењата.
Дури 4 девојчиња сменил?нормално е жените сакаат сигурност од причина што ќе бидат идни мајки и сакаат да можат се да им пружат на своите деца. а за другото имам другар кој вози застава 101 од 91 година до сега сигурно менал едно 4 девојчиња значи колата не му ги носи женските туку друго.
не велам дека тоа што го велиш не важи ама не е закон. значи до некаде може да ти ја олесни работата ама ако не си машко џабе ти е се.