хахахахах да правиш муабет со девојче?
за што?
како се везе? дали е подобар зачинот од кам или оригинал вегета.... дал со бордо чанта оди сина шамија.....
Ако најдеш женско со кое можеш да правиш муабет - тоа е сигурно препраен маж и си во голема опасност да бидеш намамен во некоја гарсоњера на периферија и противприродно обљубен.
pa kaj sakate da najdete posten momak koa vie ste neposteni, ustvari vie i ne sakate posteni nego nekoja baraba da te mlati pa posle da vikate kao semejno nasilstvo voa noa....како очекувате да најдете поштено девојче - кога Вие пред се не сте поштени?
Или да живее близу пошта.Што подразбираш под поштена? Да работи во пошта, или?
Stereotipen odgovor...jas moze gi mrazam zenite sto nemozam site da gi iam a sum imal mnogu no uste sakam i posto nemoze site e zatoa gi mrzam, za nevina ne baram, ustvari zena mozes evtino da iznajmis za potreba i poprofesionalno da si ja izvrsi rabotata za koja e platena!Ајдеее, уште еден што го изневерила женската, па сега фрла дрва и камења по цел женски род....Или можеби бараш невина?
Сите се курви, а тие другите се на електро е работава или ми се причинува?
А башка многу,многу ама ептен многу се глупи женскиве во Македонија.................. отиди Бугарија отиди Грција да ти е кејф да правиш муабет со некое лично девојче.
Јас искрено планирам да емигрирам.
Тие се плукнам во тоа кантур створењата.
Дури 4 девојчиња сменил? Извини, морав...нормално е жените сакаат сигурност од причина што ќе бидат идни мајки и сакаат да можат се да им пружат на своите деца. а за другото имам другар кој вози застава 101 од 91 година до сега сигурно менал едно 4 девојчиња значи колата не му ги носи женските туку друго .
не велам дека тоа што го велиш не важи ама не е закон. значи до некаде може да ти ја олесни работата ама ако не си машко џабе ти е се.