Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Како и сите други, скоро, 8.000 мислења...Многу дискутабилна тема. Уште немам целосен став. Нека остане празен мојот одговор за наредна прилика.
Токму така. Најголем број од другарите во моето опкружување летаат по парче месо, атрактивна облека и што би рекол еден другар: "Стратешки деколтиња". Ако девојка која има 3ипол сантиметри мини сукња облечено, а градите и лутаат наоколу разуздани и плус целата е светлуцава, тоа се однапред познати параметри дека грото од тие девојки не бараат нормален партнер, туку најверојатно бараат нешто друго. Не осудувам, едноставно од моето искуство тоа се покажало како точно. Да се разбереме, не велам дека девојка ако се облече поатрактивно дека е "курва", туку едноставно асоцира на девојка која сака провод и that's that, што и јебига е легитимно.Хаа, барате поштена женска а летате по спонзоруши и после на форум крокодилски солзи. Исто е и за женските, да не ме сфати некој погрешно.
menal go ostavile seedno rabotata bese da mu kazam deka ne e se do kolata i pariteДури 4 девојчиња сменил? Извини, морав...
Онтопик: Ако имаш предрасуди за ова прашање, независно основани или неосновани, приодот кон девојките секогаш ќе ти биде во старт послаб, затоа што ќе поаѓаш со помислата: "Ех уште една курва..." . Има нормални девојчиња, само треба да ги побараш...
Нема везе, се шалев... Ми дојде смешна бројката...menal go ostavile seedno rabotata bese da mu kazam deka ne e se do kolata i parite
normalno sekoja zena treba da ja gledas so pocit
Па не ќе трчаме по некој запустени нит трчаме по некој од далеку забележливи ку*ви.Прашува за нормално дотерано девојче,дали има такви поштени т.е на сите на кој налетал тој се заебал.Хаа, барате поштена женска а летате по спонзоруши и после на форум крокодилски солзи. Исто е и за женските, да не ме сфати некој погрешно.
Може тогаш до него еПа не ќе трчаме по некој запустени нит трчаме по некој од далеку забележливи ку*ви.Прашува за нормално дотерано девојче,дали има такви поштени т.е на сите на кој налетал тој се заебал.
Од кога стана модератор многу паметен ти бе. :/Како и сите други, скоро, 8.000 мислења...
Дали си свесен дека ова што го напиша нема никаква смисла?Не е до него 100%,тие ,,поштени,, девојчиња одат на плажа и не се соблекуваат,а после ќе зборат за нас ако мислиме на други,а од трета страна дејствуваат од корист.Е ова е тоа за кое што тој збори.Права поштеност.
Ти ова колку да напишиш нешто,што треба да ти нацртам?Ми е гајле дали не разбра,јас само појаснав што сакаше да каже чоекот со тоа поштени девојчиња,пошто 90% од тука си претпоставувате и не ја сфаќавте поенатата.Прочитај го уште неколку пари постот.Дали си свесен дека ова што го напиша нема никаква смисла?
Да, многу добро ни објасни што се подразбира под поимот "поштени" девојчиња...Ти ова колку да напишиш нешто,што треба да ти нацртам?Ми е гајле дали не разбра,јас само појаснав што сакаше да каже чоекот со тоа поштени девојчиња,пошто 90% од тука си претпоставувате и не ја сфаќавте поенатата.Прочитај го уште неколку пари постот.
Колку опсежна анализа на терминот "поштени девојчиња", се гледа дека си истражувал на темава.Не е до него 100%,тие ,,поштени,, девојчиња одат на плажа и не се соблекуваат,а после ќе зборат за нас ако мислиме на други,а од трета страна дејствуваат од корист.Е ова е тоа за кое што тој збори.Права поштеност.