Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
абе кара,

идам у општина да прашам за лична карта што треба....стаиле еден од наполи на шалтер за информации кај што одат странци. тоа ти е исто ко кај нас да стаиш некој од струмица и на дијалект да им цепа на странцине, иди разбери го :(

иначе да :) ДОБИВ РЕЗИДЕНЦИЈА! частам пиво, бујрум, сите :D

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Конечно го поправив вуферот и филмскиот маратон за ова лето може да започне со Game Of Thrones како прв на листата.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Пред некој ден размислував да станам вегетаријанец.
И после тој ден пак размислував да станам вегетаријанец.
И веднаш по тој друг ден пак размислував да станам вегетаријанец.

И сетне појдов на свадба. И го донесоа главното јадење сочинето од стек, телешко, грашок, морков, компир.

И сетне сфатив кој к*р сум размислувал во минатите денови.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.960
Поени од реакции
25.519
Се скоцкав, изненадно да му одам на домаќинот на работа, нашминкана, дотерана во фустанче и со ШТИКЛИ. Излегувам, ме изнаврна. Среќа имам водоотпорна шминка. Влегувам во маркет како влажен стаорец и од каде да знам дека штиклиштата се лизгале? „Заденсав“ малку на тоа плочките, ме изнагледа народот... Откако се стабилизирав си мислам: Ако ти е, гуско една, кога се правиш нешто што не си! Следен пат да паднеш, да ти се смеат сите, да те снимаат и да го стават видеото на јутуб!

Е така. За да не ги соблечам чевлите ради болка и да плачам на среде пат, влегов во слаткара да си ја почастам душичката со парче торта. Нема да се фати, доволно калории потрошив со тоа што набив толкава километража со штиклиштата.

Ајмисјугајс!

Последно уредено:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Од утре на одмор уште вечерва 3та смена и после FUCK OF одам на одмор :cool::cool::cool::cool:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Кеј,

Малце ќе филозофирам зошто деновиве сум малце неарен и ми фали на некој да му се изприкажам.И така кеј животот тече , а јас улетав во слепа улица.Пред мене ѕид огромен,не може напред,а јас мразам назад зошто сум магаре и егоистично копиле што не знае да се извини.И тешко ми е , ми се вртат сите работи низ глава , филмот оди наназад , размислувам што би било ако би било и оп тука веќе се соземувам и сфаќам дека така не размислуваат победниците.А јас не сум лузер,или можеби нејќам да бидам а сум ? Не јас сигурно не сум зошто ти си тоа што сакаш да бидеш,а јас зошто сум магаре ќе го рипнам ѕидот и ќе му се измочам од другата страна.Фала што постоиш у овакви моменти,идам сеа да се истрчам.Ciao bella

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Драга Кајгана, дежаву бу ал ни си ту:D
Парва позраф/незраф да ти се повратил на форумов, можда бил низоземска:ROFLMAO:
Утре ќе весламе негде кун онаму во длабоконо, абе да се ојачаме знајш бицепси, рамо и газој да пукат:pos:. А никако да си легнам да одморам за да станам саглам да се спремам, ту бе уш ко ќе ми текнит дека немат удолници кој ќе веслат до онаму.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ќе знам еден ден дека сум успеал во животот, кога ќе седнам на местото на господинот. #Respect

Немачка вчера стана светски шампион во фудбал, така да тоа е добро .. Другово турбулентно иначе. :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ди Кеј, знаеш за она што велат дека кога ќе отидат на одмор ги полнат батериите? Е мене сега ми е така. Имам енергија сега дупло од пред месец дена. Сега уште едно турбо и да дипломирам и да најдам работа. Делува амбициозно, но не и неостварливо, посебно ако веруваш во себе.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ок, можеше и други денови да ја свиткам ногата, но не, сепак ја свитав пред да си одам од градов смрдлив. Среќа некој праша дали имам? Неам. Но барем не сум Ригел Кент. Чао.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom