Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Istiot papak si. Istiot. Slab, debel, mene ist si mi :-D
Si rekov ako te vidam pak ke si kupam burek i ke ti go jadam nad glava hahahah :-D
Ama ne te vidov. Ne ni bilo sudeno. Ni za burekot, a negoli za nesto drugo. Ni brojot ne ti go pamtam, a tolku god na pamet ti go znaev :-D
Instead, go pamtam na drugi :-D
071 356 751? Lol :-D trojkata mi teknuva hahaha :-D
Dobro barem na block si mi ne te gledam caude i cant take it. Selak.
Aj cao ke si odam. :-D

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Драга К, никако да кинисам чекам да преврнит, се припуљвам низ пенџере али мислам дека во скоро немат да се распрајт. Иначе спремен сум тип-топ за регатава:D:ROFLMAO:

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Кајгич... стварно е зезнато кога не можеш да се разминеш со некого. Идеш лево, тој лево, идеш десно, тој десно, у меѓувреме си викате извини и продужувате да се кочите. :ROFLMAO: Ме пукна срам вчера, али нема врска. :noze:
Иначе, си најдов занимација. Препишувам рецепти од тефтерот на мајка ми, во друг, поголем. :D Има некои рецепти на српско-хрватски, па се осеќам као преводилац. :cool: Жуманац, беланац... си се филмам малку, али нема веза. :D Уште пред две години почнав да препишувам, али после некое време ми текна да ги сортирам по благо/солено. И почнав од почеток. :LOL: А ништо чудно да ми светне у меѓувреме да ги сортирам и по азбучен ред, по тоа колку време е потребно за да се скува или да сортирам по ист тип баклави - со баклави, па посни со посни...
Упм, ме замисли сеа. :ROFLMAO: Али не, до пола сум со овој, рука ме заболе, не можам. Мноогу рецепти има. :X3:

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
@shumecha.tableta јас мислев дека старомодното пишување со молив/пенкало изумрело. (y)

драга, нели денес требаше цел ден да врне? .............. но никако да заврне:confused:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Место сите да гледаат дека Рики студира историја, сега ќе гледаат некој билдер. Глупости бе.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Abe eden mesec bez sloboden den idam kapka dozd ne kapna, i sega koga treba 3 dena sloboden da sum se otvori nebovo.... Sto sreka ke bev
Sekad ovaka mi se desava, mozam da zamislam so nevreme ke fati na odmor ko ke sum..... :tapp::mad:

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Драга,

Орбитрекот многу ме потсеќа на дркање. Со едното симулираш секс, со другото трчање.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Izvini lektore, ke gledam da ne mi se povtori.....

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
Сите се трудиме да оставиме почиста, подобра планета за нашите деца. А да оставевме подобри деца на нашава кутра планета?

п.с. @Samurai Jack да му пиииип мајката боже господе па само што јадев!

п.п.с. На тапа талк има една, а на форумов друга слика од џеки...како не отворив директ тука да не го видам тоа шупакот на тапатолк :(

Последно уредено:

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
@коцка немој не ја вреѓај жената не гледаш дека си имат мака и дека е болна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom