Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Драга, конечно ќе ми се мавнат од глава експертиве за фудбал. Сите фудбал знаат, сите навиваат за Германија. Ми објавила Дојчланд убер алес....таа 4 години врска ќе нема од фудбал ама сега ми мрсат муда по фејсбуков. Кучки на дедо :D

Пак и уште гледам една го лајкнала на ФБ Дракслер. :facepalm::facepalm:
4 години нема да знае дека постои, ама ако актуелни сме барем.

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.837
Кајг...дојде чиче на првиче. Бившата пак ме побара...ама сега јас ќе и се смеам влице и ќе ја понижвам зашо за онакви ко нејзе само тп заслужват. Ај еднаш двапати простив...трет пат ее немат! Сеа шо да не барат 4та шанса? Шо сум ја овде? Спортлајф или ЗлатнаКопачка? Море курва една притисаков ми го крена само гласот шо и го слушнав :mad:

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Кајг,
Уште се сеќавам на тој проклет ден Петровден пред пет години, кога ја загубив најдрагата личност која ме израсна, која беше секојдневно покрај мене, и која ме научи дека треба да го цениш она што го имаш, бидејки незнаеш колку боли кога ќе го загубиш.
Добра ноќ, драга кајги :(

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кеј
Никад не сум сакал да се будам сред сон пошо така сум сигурен дека ме јаде психа за нешто што потсвесно сакам да го направам.
Се мислам дали да спијам сеа или да скројам план околу проблемов шо ме мачи. Секако, како и секогаш сум у тешка дилема дури и пред едно обично спиење.

Поздрав

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Picture 1726.jpg да не го виде некој кој го зема мојот точак кој беше врзан во влез за оградата со оние купечки сајли со баројчаник ( 21-брзинец е оригинал француски )

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Кога работиш прекувремено ти што правиш?

Јас гледам Csi:New York :D и чекам смена...

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
драг комшија!!!

да ти, што на било кој начин очајно пробуваш да научиш да свириш бас и да пееш, што ги тераш сите комшии да те слушаат секој ден како ги дрнкаш истите песни од green day...сакам да ти кажам една работа, најискрено од се срце: не им ги троши повеќе парите на твоите за лекции по бас и заборави на пеењето жити мајка!
да слушам како ја косат тревата во 6 сабајле звичи многу попријатно од твоите....изведби!

п.с. остај ги gnr...знам дека пробуваш, али остај ги на раад

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Драга,

шо го прави еден 50 годишник без жена помалку од некој шо има жена, па таквите стари ергени се запуштаат само оти општеството притиска да имаш партнер у животот, и тоа го доживуваат како животен неуспех? Греота е бе да не се бањате и да смрдите.

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Драга К

2010 -после Свецкото упишав факултет.
2014 -уште сум студент.
Здравје до наредното 2018 планирам да дипломирам.

Ќао...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom