Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Ги набљудувам луѓето и сфаќам дека поголемиот дел од вредните, мирните и културните луѓе немаат нешто многу многу среќа.
Во комшии гледам живее еден посиромашен дечко, си фатил девојка, па сега си купи на старо и едно количе мало. Човекот е и учен и мирен, ама и сиромашен. Едноставно е добар човек, а живее скромно.
Е сега гледам едни девојка и дечко, полуписмени, со улична култура, а и тешка сељачана и сега види како живеат. Човекот е крупен и има стомак како оние големине новагодишни балони, на рацете и на вратот златни синџири, си фатил девојка чие тело е составено 30% од силикони, облечена не во кратко фустанче, туку во крпче колку да не се рече дека е гола со тигар принт, а човеков си вози и БМВ.

И сега ај кажи ми дека човек секогаш мора да е учен и културен за да успееo_O:giggle:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Многу ме нервира коа некој се прави инженериште а појма нема од животов. И сега нормално, проблем се јави. Македонче, експерт за се.

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Драга кукав за слободен ден леле коа ќе имам слободен ден ова че напраам, она ќе напраам ете дојде и тој ден и ништо досадно е сите се на работа, а јас лепо фино си дремам на кајгана нит она го напраив нит ова...увек е така...

ПС. Драга кога ги читаш форумџиките добиваш претстава дека се at the top of their game, not feel like they need to settle perfect woman, smart, sexy and confident....Is that real? Are they sexy? And i'm not talking about cute girls, cute is overrated, I mean a woman who can hold her own in a semi-intelligent discussion and doesn't act like a ditz and still look like a woman that's hot...period!
And драга don't buy that crap natural look.... my ass natural look. They are made to wear makeup, and look perfect, have soft skin, wear perfume, painted nails, high hills..and other girly stuff...
And the most important thing is to have a life and friends on her own!!!

Ептен се познава дека ми е досадно...:confused:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
[Драга Кајгана]

Сите вие што имате што да кажете, а не знаете како или кому, тука сум за вас.

[/Драга Кајгана]

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
@Sungerot Bob сељак не сељак тој наместо да седи по цел ден пред пц и да ѕирка во туѓи животи си ги засукал ракавите и си го средил животот.
Он топик
Кога ќе ме прашаше некој на почетокот додека бев тазе вработен дали работиш,јас одговарав со громогласно и големо ДА,за како што одминуваше времето и како што ми го поставуваа истово прашање тоа ДА,да станува се поситно и понечујно.Па за кој кур да работиш во МК кога та си работел та не си работел платата ти е таа,за разлика од странство и на Запад каде секој одработен час и минута ти се платени и после едните биле помотивирани за работа од другите,прост пример идеш во супер маркет во Италија сите каси работат, идеш во супер маркет во МК од 4 каси работи само една...причината повеќе од јасна.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејби,
Не знаеш колку го користиш средниот прст дур не го повредиш и те боли при секоја употреба.:noze:
Денес најдовме диви блекберис на страна од патот и отидовме да береме. Вака се осеќав. :LOL:

Ти текнува дека една другарка ми е трудна? Епа, решив ќе и плетам ќебенце за ќеркичката со иницијалот :love: Најубав поклон ќе има од мене. Уникатен и од срце :D После ташната нели :X3: Што патем е 80% готова :D

H

HoT IcE

Гостин
хелоу ДиКеј.

Интересан дн. Запозна га деду на девојку ми, ѕвер човече. Не знам колко године има, ептен хиперактиван човек, игра у играорно друштво, шета се по Македонију, и га пие ракииче како воду. Док седеше сс њима на викендицу днска, чика испи ракију, пред тој па пија, па млеко, па еде јабуке, па кафе. Такој се живи бе све му ебу, здрав како дрен, чуду се на тија постари генерацие што ков су. Прашују се како би ја излгедаја на његови године и дали би бија толко активан и здрав и да пројду цел дн на ракију и млеко. Свака част.

Друго што да ти кажу, иде ми се на пивофест да га слушам Игора, днови си ги проваѓам легајќе, одмарајќе сс грижу на савест колко испита падна и што ме чека у август, ама и тој ќе дојде - пројде. До тг само лежерно.
И да, од днска почна да трчу на стазу у Куманово, убаво га средиле сс оглед на тој дека днска првпут после годину дна откако е направено имаше прилику да гу пробам стазу, тамн навечер да испуцам вишак енергију.

И такој ми ти.

Член од
6 мај 2014
Мислења
647
Поени од реакции
1.184
Понеделник помина, оние од монструм не ги ослободија, а војна не започна.

Лесно е да се ветува, ебаве лажговците...

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Пред одењето во пензија Џозеф Пулицер напишал: „Убеден сум дека моето пензионирање, нема да влијае на моите или на основните принципи на мојата редакција:

- Секогаш да се бориме за напредок и реформи,
- Нулта толеранција за неправда или корупција,
- Секогаш да се бориме против демагозите на сите страни,
- Да не припаѓаме на ниту една политичка странка,
- Секогаш да се бориме против привилегираната каста и пљачкашите на јавноста,
- Секогаш да бидеме посветени на јавниот интерес,
- Секогаш да бидеме независни.

#СителKанал5СлепиПоданициНаЏозефа

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
@HoT IcE , пред 3-4 недели од прилика, ако не се лажам ти овде се жалеше зошто си немал кондоми во колата. За истава се работеше и тогаш, или ја мамиш оваа? :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.061
Поени од реакции
74.695
Интересно видео :)

Децава од видеово имаат поголема желба да се образуваат отколку младиве ширум поцивилизираниот свет :гик:

Златниот ланец на типот опиша во постот на Сунѓерот Боб, крпчето со тигарски принт на типката и нивното БМВ воопшто не е мерило за тоа дали некој имал среќа во животот или не. Среќата не се манифестира со материјално фалење пред другите, среќата е нешто што си го чувствуваш самиот за себе :icon_mrgr: Парите овозможуваат многу задоволства, ама едно е да бидеш среќен, а друго е да бидеш задоволен :)

Типката од постот на Сунѓерот ме потсети на една Припорчанка која ни дојде сред игралиште додека трчавме, и додека нејзиниот дечко си темпираше форма, она облечена на штикли и во тигрести хеланки си правеше фотосесија на гзот :facepalm: Шта речи коју послуку порати, коме?

marinium

Even Cops Dial 911 -S.W.A.T !
Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
абе кајгано на моменти незнам како незнам зашто , некогаш те замислувам и те споредувам со кармен од наше маало ...виртуелна , како на моменти да те чувствувам ,те замислувам како некоја форма незз како некоја жива фигура ..сите те осеќаме.али ти си пак...
море глуп пост .....колку да пишам и ја у новово
ми се спие ..ае ззз

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Немам струја у мене. Треба напајање да си мењам. Нидвенитри.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Какви ми ти тројки какви ми ти четворки какви ми ти црни камења!
Од сега исклучиво само еден на една и толку ни мање ни више,заеби ризик јак мила душа :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom