Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Види шо најдов. Кога го гледав ептен некако ми се наполни душава и ми се направи филм ко да сум живеел во то време и ко да сум присуствувал за време на снимањево. Голем човек беше и ќе остане овој Петре.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
D.... kolku sum sreken, so sto da ti sporedam, da ne mu mislam mnogu nema so sto...
ma aj ene so onoj potpis na registracija na br...
mi se omaci macka ima veke msec dena,cetiri macinja sareni belo-zolti,
denes primetiv na edno ne mu se otvoreni ocite, zapeceni i so suvi korupki temni zasuseni.
Si velam ke probam sam da pomognam,zemav stopliv voda ii kamilica,sungerce i salvetki.
Ocistiv,trgnav poleka toa zasusenoto,izbrisav,gi otvoriv kapacite-ocite(vnatre cudni) no po malku vreme se namestiva kako treba,pa go pustiv maceto pomegu drugite, koe igranje odma padna.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Шлагелсе и Ѓунар Прокоп се зборови што ми фалат како дел од секојдневниот речник.

Имаат некаков шарм.

Шлагелсе.

Самото изговарање ми изнудува насмевка.

Шлагелсе.

Ѓунар Прокоп мање више, ама секако е интерсно имепрезиме, од рангот на Натаљаимбруља и Јанвенегорофхеселинк

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.701
Специјални денови заслужуваат специјални постови. Денеска славам 10 години на форумов (иако сум читал и пред тоа без да се регистрирам и мислам дека имав некој друг профил за кратко).

Сум се зачленил како копиљ неколку дена пред да наполнам 15 години, воопшто не ми текнува ни дали имало некоја посебна причина за тоа. Како и да е, најдобрите години од животот сум ги поминал тука. Сум бил тука и кога имало среќни и кога имало тажни моменти, сум бил тука во времето на некои големи форумски легенди од кои добар дел се изгубија, сум пишувал постови и при здрав разум и убиен од алкохол. Секогаш сум се трудел да ги почитувам мислењата и на тие членови со кои не се согласувам и да не влегувам во конфликт со никој. Можеби немам напишано многу мислења, но затоа темите кои ги следам ми се прочитани од почеток до крај.

Премногу работи се имаат сменето откога сум го креирал мојот профил тука, ама едно е сигурно, форумов е заслужен барем за дел мојата персона.

Cheers to many more и се надевам дека ќе дојдам и на некоја собиранка во иднина.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.934
Поени од реакции
17.948
Драга

Минатиот петок и недела ме дочекаа страшни вести во врска со членови на поблиското семејство и луѓе кои ги почитувам многу. Фала Богу и двајцата се добро и се опоравуваат. Денеска ме задеси една лична исто лоша работа и се надевам и дека тоа ке биде се во најдобар ред...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.726
Поени од реакции
13.464
Со колега констатиравме ма колку сакаш направи го полицискиот час позаебан, увек ќе имаш енормна гужва на 15 минути пред затварање на маркет. И тоа што е најтрагично од луѓе кои живеат на 100 метри од истиот.

Него Ширеа погоре ме потсети за Мапуче племето, па идам да си го клаам најновиот апдејт за Civ 6. Ваљда ќе ги напраат боље индијанциве.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Utre petocki tura do preubavata Lesnica lepota.Mada kako kopaat tamu strav mi e sto ke zateknam.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
не е битно што музика слушаш, битно е vibе от да го осетиш.
На пример:

Излегуваш на пауза и гледаш луѓе, мажи, жени, деца си кулират по паркови, сонце пука, позитивна енергија насекаде и се ти е рамно, се ти е таман.
Да сме здрави и живи уште долги години.

Kajgana Shop

На врв Bottom