Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.444
Поени од реакции
5.937
Што е она што гледаат луѓето во мене што јас не го гледам, па толку да ми љубоморат ?

• Љубов
Reactions: wot
Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.795
Поени од реакции
8.212
“Нема нешто поубаво од тоа за валентајн да одиш со женати негде на Владо Јаневски а ти облечен во ролка и сако додека палиш тосканело.”

-Боби шеф на експозитура на Халк Банка, редовен ебач на Вале од платен промет во земјата.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.638
Поени од реакции
9.853
Жими се да пукнеш од мака онакви селски и дебилни фаци ко Заев, Мицковски и сите исти ко нив не отепаа од крадење, а селото не излезе од нив никако.

Оваа крадела од народот, ама ќеф да ти е за што ги троши парите види лепота, дотерана, средена.... Ич нема да ми биде криво оваа да ме краде.
За 4 години само за облека потрошила 900 000 евра. Јас дури и платата ќе и ја дадев да бев од Тирана, да си купи еден каиш.
img_5584-1.jpg

Член од
14 јануари 2025
Мислења
46
Поени од реакции
79
Жими се да пукнеш од мака онакви селски и дебилни фаци ко Заев, Мицковски и сите исти ко нив не отепаа од крадење, а селото не излезе од нив никако.

Оваа крадела од народот, ама ќеф да ти е за што ги троши парите види лепота, дотерана, средена.... Ич нема да ми биде криво оваа да ме краде.
За 4 години само за облека потрошила 900 000 евра. Јас дури и платата ќе и ја дадев да бев од Тирана, да си купи еден каиш.
Прегледај го приврзокот 443340
chija je ovaja Ljepotic ??

Член од
30 ноември 2014
Мислења
180
Поени од реакции
257
Драга кајгана, купив вино, со мисла да поканам една колешка, да го "залиеме" денот.
Прво, ми падна шишето во умивалник и пукна, второ, ме откачи колешката, глава ја болело.
Ниту ќе пијам, ниту ќе клецам.
Ех мој животе, кутија еурокрем полна со свинска маст.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.461
Поени од реакции
10.376
ДК
Пратениците нејќат да се откажат од патни трошоци...идиоти едни безмилосни.
Ајде тогаш на сите вработени нека им се исплаќа трошоци за превоз и хранарина( како во старите добри времиња)...и ние трошиме пари за автобус, за бензин...и што ни останува од платата кога ке видиш:(

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.222
Поени од реакции
9.810
Здраво на сите... јас сум нов тука на форумот, се надевам дека ќе ме прифатите. Шо сакав да кажам... аааа ..

@парва мамицата твоја у пичка да ти ја ебам! ( и жена ти исто ) :gjavol::gjavol::gjavol:
Автоматски споено мислење:

хахахахаха, многу смешно, гроб да ти ебам ја твој!
Смири се бе братче, све сме убави луѓе тука...ти сам се изолираш од другите.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.739
Поени од реакции
37.730
Кајг,
денес не знам шта ми би, испаднав малку порано, ете ми се пиеше едно макијато надвор некаде, без разлика каде, арно ама не погледнав дека внатре атмосфера „машка биртија“, муабет, чад, ама од надвор пак изгледаше и отмено и полупразно, па занесена без размислување ја отворив вратата, еееее сега кога со една нога внатре, касно беше да кажам „извините грешка“, па кој к-рац тие беа на погрешно место, а не јас, па онака храбро си нарачав едно макијато, а со друго око си побарав слободно место,

Screenshot 02-15-2025 17.06.53.png

и додека се движев, нели како секое женско, фрц прц, внатре тишина сите зинати, куј знае што мислеа во моментот, оваа изгледа немет компас или што ја знам што, си помислив ајде бијонс то е само мушка сорта ништо повеќе, кој ги врти, се замислив како на филм кога влегува главниот каубоец во салун и штама внатре, да не би припукал со пиштолот, е де ...опуштете се, на поминување сум само едно макијато, после некоја минута се завртија секој на своја маса со свој компањон муабет, аууу свашта да не може женска да си се почасти едно макијато!

Член од
1 јануари 2025
Мислења
36
Поени од реакции
87
Не се смејте на средновековна криза и нас ќе не стигне, језиво.

Kajgana Shop

На врв Bottom