Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тие флешбековите колку шо беа интересни за прва сезона, толку ја уништуваат оваа :S
За тоа во spoiler-от, ептен аматерски беше и прободувањето.Интересна битка, и добар крај на епизодава, ама има да ги исхејтам поради тоа очигледното аматерство што го имаат, па што сака нека е.
Ра му го забива мечот, и се гледа крв(ефект кој е очекуван).
Во следниот кадар кој го даваат, каде што веќе мечот е изваден од местото каде е прободен, ОлКв изгледа како ништо да не му се десило. Па да му е*ам мајката, можеле да му нацртаат некоја линија и да го обојат.
Доста често гледаат да средат доста работи, ама и им се дешаваат да пропуштат нешто што е очигледно.
Не е само у серијава, и у други ги имало, и ќе ги има.
За тоа во spoiler-от, ептен аматерски беше и прободувањето.
Дај не зезај, станува збор за три секунди, анимацијата беше смешка.Ова не е буџет од 200 милиони па да испадне перфект
Луд сум или вторава сезона ми е океј? Се навикнав на лошата глума изгледа и онака, таман ми е.
Се згрешил торентот најверојатно.Чекајте малце. Бев до 8ма епизода и немав гледано поќе време , пуштам 9та и ми меша нешто со Флеш, шо е работата бе ?