Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Тие флешбековите колку шо беа интересни за прва сезона, толку ја уништуваат оваа :S

Интересна битка, и добар крај на епизодава, ама има да ги исхејтам поради тоа очигледното аматерство што го имаат, па што сака нека е.

Ра му го забива мечот, и се гледа крв(ефект кој е очекуван).
Во следниот кадар кој го даваат, каде што веќе мечот е изваден од местото каде е прободен, ОлКв изгледа како ништо да не му се десило. Па да му е*ам мајката, можеле да му нацртаат некоја линија и да го обојат.

Доста често гледаат да средат доста работи, ама и им се дешаваат да пропуштат нешто што е очигледно.
Не е само у серијава, и у други ги имало, и ќе ги има.
За тоа во spoiler-от, ептен аматерски беше и прободувањето.

Со оглед на тоа дека се работеше за многу важен момент за текот на серијата, мораше многу подобро да го направат. Ако не можеле ЖБРЦ да го напраат боље, тогаш морале најмалце во вториот кадар да има крв каде што се деси ЖБРЦ :D.
Не им треба тука буџет од 200м, па ни од 20, туку поголемо внимание да посветат и да испадне сцената добра.

Луд сум или вторава сезона ми е океј? Се навикнав на лошата глума изгледа и онака, таман ми е.

Чекајте малце. Бев до 8ма епизода и немав гледано поќе време , пуштам 9та и ми меша нешто со Флеш, шо е работата бе ?

Чекајте малце. Бев до 8ма епизода и немав гледано поќе време , пуштам 9та и ми меша нешто со Флеш, шо е работата бе ?
Се згрешил торентот најверојатно.

Се заебавам бе, таква е епизодата :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom