Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Што к им е со ова Flash vs. Arrow, си пуштам најнормално нова епизода, ама по се изгледа ќе треба да ја гледам и последната епизода од Flash...
Најглупата епизода во цела серија .

Оливер го кркна на велико. Епизодава ВРВ

Колку и да ја иступија серијава во последно време, епизодава беше ВРВ. :cuc:

Кој ќе чека сеа Јануари ..

Полуфиналињата и финалињата им се по ист шаблон, ја тупат онака до ниво на пукање вена на чело за последните 5 мин да им се одлични.

Ај, барем убаво му го брцна мечот, мераци. Ај сега нека ја прекинат серијата. :D

Исто..ама скроз исто...до последните 5 минути цело време во мене си велам „добро зарем стварно уште го глеам срањево“ за на крај топ да заврши :mad:

The Arrow Risses...da ne kazuvam spoileri koj igral arkham city,koj go znae Ras gul znae so ke se desi

ali u sekoj slucaj borbava u serijava > batman vs bane u filmot

pretpostavki se sepak deka drugar mu ke go odnese vo pitot na Ras,i tamu ke go izleci ili ke go ozivee...poso ne gleam druga opcija...Ras od tamu ja crpi mokta da e besmrten

Интересна битка, и добар крај на епизодава, ама има да ги исхејтам поради тоа очигледното аматерство што го имаат, па што сака нека е.

Ра му го забива мечот, и се гледа крв(ефект кој е очекуван).
Во следниот кадар кој го даваат, каде што веќе мечот е изваден од местото каде е прободен, ОлКв изгледа како ништо да не му се десило. Па да му е*ам мајката, можеле да му нацртаат некоја линија и да го обојат.

Доста често гледаат да средат доста работи, ама и им се дешаваат да пропуштат нешто што е очигледно.
Не е само у серијава, и у други ги имало, и ќе ги има.

Искрено се надевам дека нема да го оживеат. Секако настаните им се пред Batman Begins/Dark Knight/Dark Knight Rises, можат до крај на сезона да билдаат на Атом, нова Black Canary, Red Arrow/Speedy да стане Теа, па да ја завршат сезоната 10/15 години подоцна кога син му ќе стане новиот Arrow, ваљда ќе можат нешто да поврзат и со филмовите. Далеку подобро би било за нив. Ете ги Марвел со Agents of SHIELD колку и да им е срање, сепак се поинтересни пошто поврзуваат повеќе работи и ставаат многу easter eggs...Имаат многу простор за експериментирање, и онака серијата не е бог знај што, барем нека пробаат нови работи.

Искрено се надевам дека нема да го оживеат. Секако настаните им се пред Batman Begins/Dark Knight/Dark Knight Rises, можат до крај на сезона да билдаат на Атом, нова Black Canary, Red Arrow/Speedy да стане Теа, па да ја завршат сезоната 10/15 години подоцна кога син му ќе стане новиот Arrow, ваљда ќе можат нешто да поврзат и со филмовите. Далеку подобро би било за нив. Ете ги Марвел со Agents of SHIELD колку и да им е срање, сепак се поинтересни пошто поврзуваат повеќе работи и ставаат многу easter eggs...Имаат многу простор за експериментирање, и онака серијата не е бог знај што, барем нека пробаат нови работи.

Демек, демек во наредните епизоди Оливер немало да биди многу застапен на екранот, на атомот ќе се сконцентрирале, дури да го средат овај и да го вратат во градот. Па ќе има уште еден тон флешбекови, агледам и нови ликови кастирале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom