Најглупата епизода во цела серија .Што к им е со ова Flash vs. Arrow, си пуштам најнормално нова епизода, ама по се изгледа ќе треба да ја гледам и последната епизода од Flash...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најглупата епизода во цела серија .Што к им е со ова Flash vs. Arrow, си пуштам најнормално нова епизода, ама по се изгледа ќе треба да ја гледам и последната епизода од Flash...
The Arrow Risses...da ne kazuvam spoileri koj igral arkham city,koj go znae Ras gul znae so ke se desi
ali u sekoj slucaj borbava u serijava > batman vs bane u filmot
The Arrow Risses...da ne kazuvam spoileri koj igral arkham city,koj go znae Ras gul znae so ke se desi
ali u sekoj slucaj borbava u serijava > batman vs bane u filmot
Искрено се надевам дека нема да го оживеат. Секако настаните им се пред Batman Begins/Dark Knight/Dark Knight Rises, можат до крај на сезона да билдаат на Атом, нова Black Canary, Red Arrow/Speedy да стане Теа, па да ја завршат сезоната 10/15 години подоцна кога син му ќе стане новиот Arrow, ваљда ќе можат нешто да поврзат и со филмовите. Далеку подобро би било за нив. Ете ги Марвел со Agents of SHIELD колку и да им е срање, сепак се поинтересни пошто поврзуваат повеќе работи и ставаат многу easter eggs...Имаат многу простор за експериментирање, и онака серијата не е бог знај што, барем нека пробаат нови работи.