Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
пак да прашам, до 7ма епизода сум пуштам 8ма и ми вели : претходно во ароу и флеш... многу се нервирам шо е работата? да не треба да ја гледам другата серија па да си продолжам со епизодата? зошто вака измешаја не ми е јасно :(

пак да прашам, до 7ма епизода сум пуштам 8ма и ми вели : претходно во ароу и флеш... многу се нервирам шо е работата? да не треба да ја гледам другата серија па да си продолжам со епизодата? зошто вака измешаја не ми е јасно :(
Изгледај ја ништо страшно и јас така напраив, Флеш ги изглеав отпосле. :)

Се надевам дека нема да имаме пак "комбинации" со Flash.

Јас не знам што к** им е, ако не сакам да гледам Flash, нема да гледам, вака те приморуваат. Ако продолжат така ќе престанам да ја гледам серијава.

Кој кур им е бе ?
Сите сакаат да се херои па режисерот решил да им ја исполни желбата ?

Неможам да пратам веќе.:lut:

Ваљда mash-up имаат правено со Supernatural...ова враќањево во живот само така може да се објасни.

Послужавниот од Бетмен, спасувањето со хиликоптерот од Матрикс и пак не ја бива серијата. А и јас да почнам да шетам навечер и да се тепам со кој стасам нема да изедам толку чотек колку Лорел во епизодава.

Послужавниот од Бетмен, спасувањето со хиликоптерот од Матрикс и пак не ја бива серијата. А и јас да почнам да шетам навечер и да се тепам со кој стасам нема да изедам толку чотек колку Лорел во епизодава.
Одамна се откажав од хејтање на серијава, ама на сценана со Фелисити и Реј кога му го бараше хеликоптерот се пресмеав.

Суперменов растура во серијава.

Ако не го пуштат Атомот за брзо и ако не е badass толку е од мене за оваа. Не сум откажал до сеа серија ама на добар пат е

Ако не го пуштат Атомот за брзо и ако не е badass толку е од мене за оваа. Не сум откажал до сеа серија ама на добар пат е

Џабе е ко телено ќе се врати. Гледаш пратиле луѓе да го бараат мртвото тело, шо мајка бараше да го турка од карпа Ра`с. :D Глуп чоек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom