Corvus
Latrodectus
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 15.328
У биопик за Мата ХариУ каков филм би се глумела самата себе ме интересира?
У биопик за Мата ХариУ каков филм би се глумела самата себе ме интересира?
Бранење на улогата на Кејси Афлек каде доби Оскар за главна машка во Манчестер покрај морето.Леле бранење за утепаниот, мртов Кејси. Арно вика Корвус, тотално не можам да го сварам зашто сегде е ист, јас не знам како се трпи тој самиот. Боја како се суши не е толку досадна колку таа фацата негова и тој самиот. Мислам дека нема лик што повеќе ме тера да сменам канал кога ќе го видам него. Тотално безначаен.
А да, заборавив да напоменам покрај акањето по снег, јадел жив џигер од бафало иако е вегетаријанец. Шокантно нешто за кое дефинитивно вреди Оскар во пребогатата кариера каде едно 3-4 пати сигурно е оштетен за Оскар. И каде од 10 настапи, Ревенант може му е на последно место.Леонардо не сметам дека не го заслужил и дека била лесна улога, се акал по снег аха, а Ревенант добива можда хејт, али мене ми е интересен и го гледав пред некоја недела пак на тв.
Ништо не му фалеше реално, зашто ко што пишав више, тој самиот е безначаен. Глумеше полумртов човек, што не гледам како му било него предизвикувачки. И не сметам дека е добар актер за било каква награда да му дадат. Му опалило еднаш, се надевам никад више, освен ако не најде пак некоја утепана улога.Бранење на улогата на Кејси Афлек каде доби Оскар за главна машка во Манчестер покрај морето.
Го имаш гледано филмот и ако да, повели објасни ми што му фалеше на дечкото?
Не зборам и не ја бранам неговата глумачка појава и кариера пошто не е ни некој фактор и нема баш добри филмови, освен 2-3.
А да, заборавив да напоменам покрај акањето по снег, јадел жив џигер од бафало иако е вегетаријанец. Шокантно нешто за кое дефинитивно вреди Оскар во пребогатата кариера каде едно 3-4 пати сигурно е оштетен за Оскар. И каде од 10 настапи, Ревенант може му е на последно место.
Леонардо си постави стандарди и си ја крена летвичката и нормално дека ќе му се смета Ревенант за незаслужен Оскар, во споредба со другите негови појавувања.
Истото важи и за Мартин Скорсезе кој зема Оскар за Департед а има едно 5 боље филмови.
Па не му се оспорува Оскарот поради претходните филмови, туку поради тоа што таа година имаше глумци што поцеќе го заслужија. Еди Редмејн во The Danish Girl повеќе заслужи Оскар таа година од Леонардо, факт си е тоа. Сите знаеме дека Оскарот на Лео беше даден на стара слава што се вика.Ништо не му фалеше реално, зашто ко што пишав више, тој самиот е безначаен. Глумеше полумртов човек, што не гледам како му било него предизвикувачки. И не сметам дека е добар актер за било каква награда да му дадат. Му опалило еднаш, се надевам никад више, освен ако не најде пак некоја утепана улога.
Што се однесува за Лео, не знам зашто му го берите толку гајлето кога му дале Оскар, искрено тој самиот може толку не се замара колку вие. Зошто му ги споредувате улогите ко прво, и ко второ, ако оваа му била демек послаба, дали истата не заслужува Оскар само затоа што глумел во некој појак филм пред три години или пред 10? Тотално небитно според мене. Мене лично, ете според тебе или другите може не, Ревенант е сосема солиден филм и мене ми се допадна неговата улога и ми задржа внимание цело тоа негово акање по снег. Може не би го ставила ни во најзаслужени, ама пак, не би го плукала неговиот Оскар.
Безнајачно е се ова што си го пишала после првата запирка. Толку.Ништо не му фалеше реално, зашто ко што пишав више, тој самиот е безначаен. Глумеше полумртов човек, што не гледам како му било него предизвикувачки. И не сметам дека е добар актер за било каква награда да му дадат. Му опалило еднаш, се надевам никад више, освен ако не најде пак некоја утепана улога.
Се замара. Одвај чекаше да му го изгравираат името.Што се однесува за Лео, не знам зашто му го берите толку гајлето кога му дале Оскар, искрено тој самиот може толку не се замара колку вие. Зошто му ги споредувате улогите ко прво, и ко второ, ако оваа му била демек послаба, дали истата не заслужува Оскар само затоа што глумел во некој појак филм пред три години или пред 10? Тотално небитно според мене. Мене лично, ете според тебе или другите може не, Ревенант е сосема солиден филм и мене ми се допадна неговата улога и ми задржа внимание цело тоа негово акање по снег. Може не би го ставила ни во најзаслужени, ама пак, не би го плукала неговиот Оскар.
Па еве Џонтра пиша дека незаслужен му е Оскарот, имал подобри улоги. Ми се допадна и Еди таа година, али ете, Лео го одбрале.Па не му се оспорува Оскарот поради претходните филмови, туку поради тоа што таа година имаше глумци што поцеќе го заслужија. Еди Редмејн во The Danish Girl повеќе заслужи Оскар таа година од Леонардо, факт си е тоа. Сите знаеме дека Оскарот на Лео беше даден на стара слава што се вика.
Па да се даваа Оскари базирани само на улогите на еден актер и да немаше други фактори, ко други филмови и други улоги, разноразни политики што си ги тераат и останато, тогаш сигурно Лео ќе добиел и порано неколку Оскари.Безнајачно е се ова што си го пишала после првата запирка. Толку.
Тоа беше муабетот за неговиот Оскар. Дали му фалело нешто и зошто сметате дека добил незаслужен Оскар. Немате забелешки и не му фалело ништо.
Фала.
Се замара. Одвај чекаше да му го изгравираат името.
Па му ги споредуваме од аспект на тоа што за какви улоги бил игнориран за Оскар а доби за една лесна и ништо посебна улога, би рекол и на стара слава. Срамота ќе беше и тука да испаднеше. Јавноста веќе почна да досаѓа, истиот муабет ко за Скорсезе.
Актер ко Лео сигурно заслужува и повеќе од 1 Оскар, тука нема муабет.
Мене Том Харди ми беше повпечатлив у Ревенант отколку самиот Лео. Филмот е просек, ништо поише.