Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Кумановци нека се изјасну, да не се завлечев много с с авто :D

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
poleka poleka....uste malku i svestenik ke stanis kako si trgnal.....a kojznae sto ke vetis ako odite vo finale.....mozi svetec ke stanis... sveti costa:pos2::pos2::pos2:
Вие требит светец да ме напрајте, не јас самиот...
Ако освоиме пак Лига на шампиони......немат да гледам екстра стегнати теткици со миничи и цицки крренати до носост кои изгледаат како 20 годиншни(ова на шала беше,иначе никако не ветувам:))

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.787
Поени од реакции
12.137
Вие требит светец да ме напрајте, не јас самиот...
Ако освоиме пак Лига на шампиони......немат да гледам екстра стегнати теткици со миничи и цицки крренати до носост кои изгледаат како 20 годиншни(ова на шала беше,иначе никако не ветувам:))
eve te prajme....Sveti Costa.......a jas pa mislev deka ne vredat tetkicite tolku kolku titula vo CL:pos2::pos2::pos2::pos2:

^ Така така.
a koj rece pa deka ne e taka

btw sveti costa i mene 2 nedeli ke mi velis dobar den..ne baram mnogu...samo 2 nedeli..e sega ako sakas ti poveke ...no problem:pos2::pos2:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Кумановци нека се изјасну, да не се завлечев много с с авто :D
Не заебавај па и ти не е толко србинизиран наш службен јазик у Републику Куманово!:smir:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
eve te prajme....Sveti Costa.......a jas pa mislev deka ne vredat tetkicite tolku kolku titula vo CL:pos2::pos2::pos2::pos2:

btw sveti costa i mene 2 nedeli ke mi velis dobar den..ne baram mnogu...samo 2 nedeli..e sega ako sakas ti poveke ...no problem:pos2::pos2:
Реков,многу повеќе ми вредат:pipi:...А иначе шо знам за добар денот........сега вие мене треба да ми викате....
Туку батали ова со светци и цркви дан јајме бан:):):):).....
Тие шо ќе одат кај Филе.....нека си ѓи кажет и никојве од на форумов,да знајме кој како изгледат:smir:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Паметна идеа од costa сите што ќе бидете ако не ви е срам кажете никовите од тука. Па ако биде предноста многу минимална за нас со која пример ако изгубиме на 11 Април на Сантијаго ке избијат на 1.место Барса, тогаш да се собереме во некој кафич и да ја следиме. Ако сака може и некое фанче да дојде од Барса да им се изнасмеам на сите у фаца па да видиме тогаш што? како?:smir:

Момци и убав помин секако...изнафалете се малку повеќе таму за да го стегне инфаркт Филе...

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

Сизнапрајвте муабет. :\

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.787
Поени од реакции
12.137
Паметна идеа од costa сите што ќе бидете ако не ви е срам кажете никовите од тука. Па ако биде предноста многу минимална за нас со која пример ако изгубиме на 11 Април на Сантијаго ке избијат на 1.место Барса, тогаш да се собереме во некој кафич и да ја следиме. Ако сака може и некое фанче да дојде од Барса да им се изнасмеам на сите у фаца па да видиме тогаш што? како?:smir:

Момци и убав помин секако...изнафалете се малку повеќе таму за да го стегне инфаркт Филе...
ej ozbilno...kazete se koi ste....malku da si ja zgolemite popularnosta:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom