- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
Па нормално бе од малце се почнуваej ozbilno...kazete se koi ste....malku da si ja zgolemite popularnosta:pos2::pos2:
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Па нормално бе од малце се почнуваej ozbilno...kazete se koi ste....malku da si ja zgolemite popularnosta:pos2::pos2:
ajde moze i idni menageri na real ke bidat...ako gi vidi perez odma pokana ke im ispratiПа нормално бе од малце се почнува![]()
ajde moze i idni menageri na real ke bidat...ako gi vidi perez odma pokana ke im isprati
za so be da provociram?????:nenene:Еј, еј полека сакаш да почнеш да провоцираш? боље тогаш не пишувај :smir:
Па со тоа: може ке бидат идни менаџерi (за мене тоа е навреда). Фактички се заебаваш, се исмејуваш.za so be da provociram?????:nenene:
eee sega i ti.... vi vikam ja deka vie realovci ste 4udni lugeПа со тоа може ке бидат идни менаџери за мене тоа е навреда. Фактички се заебаваш се исмејуваш.
НЕМОЈ ДА МИ ЃИ ДИРАШ ФАНОВИТЕ:smir:
Ке сакаш со убаво да го напуштиш фан клубот? Иди си таму во Ливерпул и објаснувај им на нив, кој е чуден? зошто е чуден, смешен и тн...ПОЗЗ:nesvest:
:kesa::kesa:Ке сакаш со убаво да го напуштиш фан клубот? Иди си таму во Ливерпул и објаснувај им на нив, кој е чуден? зошто е чуден, смешен и тн...ПОЗЗ
pa jas ne po4nav tuku drugar ti vamos realАЈ престанете со овие глупави муабети!![]()