Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
File X File 09 март во 00:24
19.40 najdocna

Ајде Иван, Батистута коа ќе прочитаат нека кажат коа да се чекаме и каде.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
:pos2: ѕверка луда изјава на Рамос...
Sergio Ramos: "Ganaremos por 3-0 y la gente se volverá a enganchar al equipo"

Ке ги победиме 3-0 (за Лион е ова).

Член од
23 септември 2009
Мислења
154
Поени од реакции
46
Составот ќе биде тој но со распоред како на насловната на Марка, формација 4-4-2 дијамант а не 4-3-3 т.е. Кака ќе игра позади Роналдо и Игуаин
Касиљас

Рамос-----Албиол------Гарај-----Арбелоа

Ласс

Гути------------ВдВ

Кака

Роналдо------Игуаин
ако чекаме кака да ни ја креира играта вечер ништо нема да направиме... нема ниеден пасс да направи гити би било подобро да игра таму или вдв.. :jaj:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
ако чекаме кака да ни ја креира играта вечер ништо нема да направиме... нема ниеден пасс да направи гити би било подобро да игра таму или вдв.. :jaj:
Утре играме.

И што гледате Марка како ги поставила играчите ? Едино се знае утре само Лас каде ќе игра, останатите играчи од средниот ред нон-стоп ротираат, нон-стоп ги менуваат своите места.

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Најдобро би било сите да се чекаме на некое место кое е познато и за останатите фанови од други градови..оти јас немам појма кај е канал 5 :)) слушнав дека било некаде на крајот од градот..така да ние сме тројца или четворица од куманово ..не се знае уште точно..па би било пожелно некој кој знае кај е канал 5..и како да се стигне со автомобил до таму..да се договориме да не чека некаде..и тој да дојде со нас ...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
File X File 09 март во 00:24
19.40 najdocna

Ајде Иван, Батистута коа ќе прочитаат нека кажат коа да се чекаме и каде.
Јас мислам најдобро е во 7 на рекорд, ваљда сите знаат кај е :) До 7 15 да почекаме дур дојдат сите и да идеме натака. Не е многу далеку, ја за 20-25 минути стигав со автобус, така да со такси би било накај 15 минути. Би требало сите да можат да стигнат тоа време. На некој ако не му одговара нека пише да се договориме.

Најдобро би било сите да се чекаме на некое место кое е познато и за останатите фанови од други градови..оти јас немам појма кај е канал 5 :)) слушнав дека било некаде на крајот од градот..така да ние сме тројца или четворица од куманово ..не се знае уште точно..па би било пожелно некој кој знае кај е канал 5..и како да се стигне со автомобил до таму..да се договориме да не чека некаде..и тој да дојде со нас ...
Можете да дојдете и вие на рекорд па да ги следите таксито, или ако знаете до болницата бардовци да стигнете идете директно. Преку пластичарската улица се стига многу побрзо него низ центар. Нема семафори, фуче. :tv:

И од двете страни е лесен патот, све право е и на крајот само вртиш десно ако идеш низ партизанска, и лево ако идеш низ пластичарската улица.

Еве ви мапа, па како сакате така.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Само да не примиме гол, тоа може да се случи од брз контранапад пошто Реал ке се во напад нон стоп додека не дадат 2-3 гола, а во Лион има брзи фудбалери како Делгадо и овој МаЈМун. И Касиљас да има самодоверба и да ги прати акциите на Лион не да му лета умот по нешто друго

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Така, во интервал од 7 до 7-15 сите на РЕКОРД ГЕРМАНОС.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Ван дер Ваарт сум сигурен дека ќе почне утре од прва минута одличен е и гарант ќе ја оправда довербата !

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Не знам дале е случајност или не тоа што екипите кои го елиминираа Lyon во ЛШ во последните две години станаа шампиони

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Не знам дале е случајност или не тоа што екипите кои го елиминираа Lyon во ЛШ во последните две години станаа шампиони
Викаш да бидит ДЕЖАВУ?:):)... Баш би сакал:smir:

Член од
9 март 2010
Мислења
47
Поени од реакции
1
Здраво јас сум од Охрид нов Член на Форумов иначе мој омилен клуб е Реал Мадрид омилен играч ми е Кристиано Роналдо

Член од
9 март 2010
Мислења
47
Поени од реакции
1
:pos2: ѕверка луда изјава на Рамос...
Sergio Ramos: "Ganaremos por 3-0 y la gente se volverá a enganchar al equipo"

Ке ги победиме 3-0 (за Лион е ова).
Секако дека ке ги победиме со затворени очи хехе:drk:

Статус
Затворена за нови мислења.