Ја пак убеден сум дека Гранеро ќе стартува, премногу ризично е со Гути и Рафа.Чекајте бе, составот се објавува саат време пред утакмицата, ова се само претпоставки. ВдВ стартува 99,9%, каков црн Гранеро.
Ризично или не мора да победиме утре. Али ај да остаиме на М.П. може ке има позитивен резултат. Секако дека сите ке бидат премногу мотивирани за да поминат, а и самодовербата после онаа утакмица со Севиља.Ја пак убеден сум дека Гранеро ќе стартува, премногу ризично е со Гути и Рафа.
ВдВ верувам дека е доста мотивиран во моментов, не дека со Гранеро ќе биде многу полошо, ама што е до мене ВдВ има предност. Желен да се докаже, а и нема голема разлика во позициите што ги играат двајцата. Колку може Гранеро да покрие во дефанзива, толку може и ВдВ. Ама сепак МП си знае, тој е задолжен за тоа и му верувам со кој тим и да излезе.Ја пак убеден сум дека Гранеро ќе стартува, премногу ризично е со Гути и Рафа.
Донекаде си во право, да. Но, Гути и ВДВ, тоа би можело да биде ризик. Додека пак со Гранеро, би имале баланс на играта, па и не е тој така лош, напротив. Мислам дека ке почниме со Гранеро, па потоа ке влезе ВДВ во второ.ВдВ верувам дека е доста мотивиран во моментов, не дека со Гранеро ќе биде многу полошо, ама што е до мене ВдВ има предност. Желен да се докаже, а и нема голема разлика во позициите што ги играат двајцата. Колку може Гранеро да покрие во дефанзива, толку може и ВдВ. Ама сепак МП си знае, тој е задолжен за тоа и му верувам со кој тим и да излезе.
Филе ти потврди финално ? Да не не јебе у последен момент, вечерва ништо не спомна за нас кога ги најавуваше гостите за утрешната емисија. -.-Земаје дресчиња шалчиња шо имате тоа