Боби,мислев на то де жа ву во смисол победникот против Лион да освојт ЛИга Шампиони,а не Барселона или Манчестер:smir:Парле ву франсе, ама по кическиДежаву ак бидит, не би сакал ти
)
п.с. Пaрле по Охридски малкучка
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Боби,мислев на то де жа ву во смисол победникот против Лион да освојт ЛИга Шампиони,а не Барселона или Манчестер:smir:Парле ву франсе, ама по кическиДежаву ак бидит, не би сакал ти
)
Јас па реков дан се десит дежаву во осминафинални рамкиБоби,мислев на то де жа ву во смисол победникот против Лион да освојт ЛИга Шампиони,а не Барселона или Манчестер:smir:
п.с. Пaрле по Охридски малкучка![]()
Долгите традиции ги рушиме, кратките ги почитуваме. :tv:Јас па реков дан се десит дежаву во осминафинални рамки![]()
Језик прегризо......не планирам и годинава,по 6 пат по ред,да се кисељам и да одам нашколо покриен од срамЈас па реков дан се десит дежаву во осминафинални рамки![]()
не ти бе... јас сум по тие работи јас сум типот олвејс лејт!!!!Јас ќе сум точен Армин!!!
алооо не колни ќе те вратам не те носам у студио ... :pos2:Moре како што е баксуз студиотоКои навивачи отидоа им изгубија тимовите :kesa:
ај да видиме дали секој ден ќе ми викаш добарден :tv:Oф боже,ако тепаме ветувам дека никогаш нема да лажам,да крадам и да препишувам нашколо,ќе ги поздравувам и сослушувам постарите од мене,баба ко ќе ме пуштит по леб ќе одам,на мам и тато нема да им презборвам,ќе одам в црква секоја Недела,само да победиме.АМИН![]()
poleka poleka....uste malku i svestenik ke stanis kako si trgnal.....a kojznae sto ke vetis ako odite vo finale.....mozi svetec ke stanis... sveti costa:pos2::pos2::pos2:Oф боже,ако тепаме ветувам дека никогаш нема да лажам,да крадам и да препишувам нашколо,ќе ги поздравувам и сослушувам постарите од мене,баба ко ќе ме пуштит по леб ќе одам,на мам и тато нема да им презборвам,ќе одам в црква секоја Недела,само да победиме.АМИН![]()
Еве ако тепаме....до почеток на предсезона ....значит до 10 јуни негде,ќе ти викам ДОБАРДЕН БАТИСТУТА!...може така?ај да видиме дали секој ден ќе ми викаш добарден :tv:
е сеа СУМ УШТЕ ПОМОТИВИРАН!!!