Боби,мислев на то де жа ву во смисол победникот против Лион да освојт ЛИга Шампиони,а не Барселона или Манчестер:smir:Парле ву франсе, ама по кически Дежаву ак бидит, не би сакал ти )
п.с. Пaрле по Охридски малкучка
Боби,мислев на то де жа ву во смисол победникот против Лион да освојт ЛИга Шампиони,а не Барселона или Манчестер:smir:Парле ву франсе, ама по кически Дежаву ак бидит, не би сакал ти )
Јас па реков дан се десит дежаву во осминафинални рамкиБоби,мислев на то де жа ву во смисол победникот против Лион да освојт ЛИга Шампиони,а не Барселона или Манчестер:smir:
п.с. Пaрле по Охридски малкучка
Долгите традиции ги рушиме, кратките ги почитуваме. :tv:Јас па реков дан се десит дежаву во осминафинални рамки
Језик прегризо......не планирам и годинава,по 6 пат по ред,да се кисељам и да одам нашколо покриен од срамЈас па реков дан се десит дежаву во осминафинални рамки
не ти бе... јас сум по тие работи јас сум типот олвејс лејт!!!!Јас ќе сум точен Армин!!!
алооо не колни ќе те вратам не те носам у студио ... :pos2:Moре како што е баксуз студиото Кои навивачи отидоа им изгубија тимовите :kesa:
ај да видиме дали секој ден ќе ми викаш добарден :tv:Oф боже,ако тепаме ветувам дека никогаш нема да лажам,да крадам и да препишувам нашколо,ќе ги поздравувам и сослушувам постарите од мене,баба ко ќе ме пуштит по леб ќе одам,на мам и тато нема да им презборвам,ќе одам в црква секоја Недела,само да победиме.АМИН
poleka poleka....uste malku i svestenik ke stanis kako si trgnal.....a kojznae sto ke vetis ako odite vo finale.....mozi svetec ke stanis... sveti costa:pos2::pos2::pos2:Oф боже,ако тепаме ветувам дека никогаш нема да лажам,да крадам и да препишувам нашколо,ќе ги поздравувам и сослушувам постарите од мене,баба ко ќе ме пуштит по леб ќе одам,на мам и тато нема да им презборвам,ќе одам в црква секоја Недела,само да победиме.АМИН
Еве ако тепаме....до почеток на предсезона ....значит до 10 јуни негде,ќе ти викам ДОБАРДЕН БАТИСТУТА!...може така?ај да видиме дали секој ден ќе ми викаш добарден :tv:
е сеа СУМ УШТЕ ПОМОТИВИРАН!!!