Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Парле ву франсе, ама по кически :) Дежаву ак бидит, не би сакал ти :))
Боби,мислев на то де жа ву во смисол победникот против Лион да освојт ЛИга Шампиони,а не Барселона или Манчестер:smir:
п.с. Пaрле по Охридски малкучка:)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Боби,мислев на то де жа ву во смисол победникот против Лион да освојт ЛИга Шампиони,а не Барселона или Манчестер:smir:
п.с. Пaрле по Охридски малкучка:)
Јас па реков дан се десит дежаву во осминафинални рамки :)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Јас па реков дан се десит дежаву во осминафинални рамки :)
Језик прегризо......не планирам и годинава,по 6 пат по ред,да се кисељам и да одам нашколо покриен од срам:)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
значи ќе се договориме ние (тие од железничка) и во 7:15 најкасно сме пред рекорд :smir:
П.С.појавете се на мсн пред да почне фиорентина-баерн оти може и среќен ќе бидам после а може и нема да ми се пише :)

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Јас ќе сум точен Армин!!!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Moре како што е баксуз студиото :D Кои навивачи отидоа им изгубија тимовите :kesa:

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Oф боже,ако тепаме ветувам дека никогаш нема да лажам,да крадам и да препишувам нашколо,ќе ги поздравувам и сослушувам постарите од мене,баба ко ќе ме пуштит по леб ќе одам,на мам и тато нема да им презборвам,ќе одам в црква секоја Недела,само да победиме.АМИН:)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Oф боже,ако тепаме ветувам дека никогаш нема да лажам,да крадам и да препишувам нашколо,ќе ги поздравувам и сослушувам постарите од мене,баба ко ќе ме пуштит по леб ќе одам,на мам и тато нема да им презборвам,ќе одам в црква секоја Недела,само да победиме.АМИН:)
ај да видиме дали секој ден ќе ми викаш добарден :tv:
е сеа СУМ УШТЕ ПОМОТИВИРАН!!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.787
Поени од реакции
12.136
poleka poleka....uste malku i svestenik ke stanis kako si trgnal.....a kojznae sto ke vetis ako odite vo finale.....mozi svetec ke stanis... sveti costa:pos2::pos2::pos2:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
ај да видиме дали секој ден ќе ми викаш добарден :tv:
е сеа СУМ УШТЕ ПОМОТИВИРАН!!!
Еве ако тепаме....до почеток на предсезона ....значит до 10 јуни негде,ќе ти викам ДОБАРДЕН БАТИСТУТА!...може така?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom