ФАЛАА...Еве ако тепаме....до почеток на предсезона ....значит до 10 јуни негде,ќе ти викам ДОБАРДЕН БАТИСТУТА!...може така?
Вие требит светец да ме напрајте, не јас самиот...poleka poleka....uste malku i svestenik ke stanis kako si trgnal.....a kojznae sto ke vetis ako odite vo finale.....mozi svetec ke stanis... sveti costa:pos2::pos2::pos2:
eve te prajme....Sveti Costa.......a jas pa mislev deka ne vredat tetkicite tolku kolku titula vo CL:pos2::pos2::pos2::pos2:Вие требит светец да ме напрајте, не јас самиот...
Ако освоиме пак Лига на шампиони......немат да гледам екстра стегнати теткици со миничи и цицки крренати до носост кои изгледаат како 20 годиншни(ова на шала беше,иначе никако не ветувам)
a koj rece pa deka ne e taka^ Така така.
Не заебавај па и ти не е толко србинизиран наш службен јазик у Републику Куманово!:smir:Кумановци нека се изјасну, да не се завлечев много с с авто
Реков,многу повеќе ми вредат...А иначе шо знам за добар денот........сега вие мене треба да ми викате....eve te prajme....Sveti Costa.......a jas pa mislev deka ne vredat tetkicite tolku kolku titula vo CL:pos2::pos2::pos2::pos2:
a koj rece pa deka ne e taka
btw sveti costa i mene 2 nedeli ke mi velis dobar den..ne baram mnogu...samo 2 nedeli..e sega ako sakas ti poveke ...no problem:pos2::pos2:
До колко да се завлечевКумановци нека се изјасну, да не се завлечев много с с авто
Ке кажеш Кумановска Република или скратено Ку-Ре:wink:.Не заебавај па и ти не е толко србинизиран наш службен јазик у Републику Куманово!:smir:
Сизнапрајвте муабет. :\eve te prajme....Sveti Costa.......a jas pa mislev deka ne vredat tetkicite tolku kolku titula vo CL:pos2::pos2::pos2::pos2:
a koj rece pa deka ne e taka
btw sveti costa i mene 2 nedeli ke mi velis dobar den..ne baram mnogu...samo 2 nedeli..e sega ako sakas ti poveke ...no problem:pos2::pos2:
ami kako!!!! iako ne sum fan na real sepak interesni 4ovecinja ste :pos2::pos2:Сизнапрајвте муабет. :\
Јас па реков дан се десит дежаву во осминафинални рамки
ej ozbilno...kazete se koi ste....malku da si ja zgolemite popularnosta:pos2::pos2:Паметна идеа од costa сите што ќе бидете ако не ви е срам кажете никовите од тука. Па ако биде предноста многу минимална за нас со која пример ако изгубиме на 11 Април на Сантијаго ке избијат на 1.место Барса, тогаш да се собереме во некој кафич и да ја следиме. Ако сака може и некое фанче да дојде од Барса да им се изнасмеам на сите у фаца па да видиме тогаш што? како?:smir:
Момци и убав помин секако...изнафалете се малку повеќе таму за да го стегне инфаркт Филе...