Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
И на официјална, дефинитивно, Волкот месец и пол надвор од терените

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
“The tackle looked quite bad,” said the Arsenal manager. “When you see how it turned his ankle I thought it would be three or four days or it would be four to six weeks. Unfortunately it will be four to six weeks. We had some good news about the scan because at some stage we were scared it could be worse. But overall it is a question of patience and rehabilitation.”
По се изгледа дека ке бидат 6 недели :tapp:

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Еве јас сум 1 кој би се нафатил за ова 100% затоа што не ми се оди преку хисар затоа што картите се за на јужна. Ако можеш да земеш за друга трибина супер. Можеби е поскапо за 10 евра али барем нема на јужна да бидам.

Инаку за плаќање кога ќе дојдеме тамо ии однапред бараш?
Немора однапред, гарантирајте ми некако дека сигурно ќе дојдете и ќе средам.

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Ако има некој, случајно, агенцијата Бела Роза од Битола, овозможува превоз со луксузен автобус, со Тв, клима, музика, и карта за на Јужна Трибина... Се оди истиот ден од сабајле, и се има време и за некоја прошетка... Цената е 4 500... Не знаете колку ми е криво, што неможам да одам, а ќерката на газдата ми е другарка, па ако идев, ќе напраевме и поефтина тура, но јбг... Околностите се такви...

Поздрав

i ja sum zainteresiran i od kaj se trgnuva,od bitola ili od skopje ako ima organizirano

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Мислам дека од Битола, ако сте заинтересирани толку, тогаш можам и број да ви набавам.. Ама иако се тргнува од Битола, мора да поминат од Скопје за да стигнат Србија... Така можно е цената да биде и нешто пониска, ама доколку сигурно сакате да одите... Ако сте заинтересирани, тогаш утре можам да ви набавам број....

Поздрав

едит: Нормално, дека Арсенал има капацитет секој да го замени во тимот... Во тоа не се сомневам, воопшто...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Мислам дека најдобра опциа е Дудук да ни набави карти и да одиме со сопствен превоз. Јас планирам така да одам затоа што картите нема да се на јужна. Како што гледам агенциите имаат само за на јужна трибина.

Кој е за оваа опција нека ми пише за да се организирамо. Али сигурно да оди

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Имаме замени за Волкот не е страшно лани можевме цела сезона без него сега ќе издржиме месец ипол, тука се Ебуе, Насри , Росицки така да не е страшно :toe: е сега лошо е што се повреди токму кога беше во форма...

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
Сакав да одам на Партизан-Арсенал ама пропадна работата,ми истекол пасошот да го ебам :locked:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Среќен роденден Лорен.:))

Вермален повреден и нема да игра викендов.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Најубаво ќе биде да не ги пуштаме фудбалерите да играт за репрезентацијата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom