Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
ХА интересно, сега нешто гледав по другите официални сајтови од клубовите за повредени играчи и само кај нас има за Injury News. Другине во News немаат посебен линк за повреди, изгледа од што премногу имаме повреди па затоа сама кај нас го има тоа.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Дали има опција вооптшо за некаква заштита на играчите додека настапуваат за своите репрезентации?
Зашто заради 1 глуп меч за селекцијата , потоа по месец и нешто ни фалат играчи нам!

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
ХА интересно, сега нешто гледав по другите официални сајтови од клубовите за повредени играчи и само кај нас има за Injury News. Другине во News немаат посебен линк за повреди, изгледа од што премногу имаме повреди па затоа сама кај нас го има тоа.
И јас го имам приметено тоа.Не ми е јасно како може толку да се повредуваат,мора да има некое објаснување

Дали има опција вооптшо за некаква заштита на играчите додека настапуваат за своите репрезентации?
Зашто заради 1 глуп меч за селекцијата , потоа по месец и нешто ни фалат играчи нам!
Може тимот само да бара оштета за повредата од државата,инаку супер би било да можат клубовите да не ги пуштаат своите играчи на безкорисни пријателски и слично,ама ништо :D

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
И јас го имам приметено тоа.Не ми е јасно како може толку да се повредуваат,мора да има некое објаснување

Може тимот само да бара оштета за повредата од државата,инаку супер би било да можат клубовите да не ги пуштаат своите играчи на безкорисни пријателски и слично,ама ништо :D

Red Stefan

Младији Водњик :D
Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
како прво
Тимот не може да забрани на играч да на настапува за репрезентација бидејќи за тоа има казни од ФИФА.
второ
Играчот може да не наступва ако е повреден(дури и да е лажно).
трето
може да се откаже/пензионира од настапи за националниот состав.
четврто
репрезентација не плаќа ништо за употребата на играчот на тимот дури и кога ќе се повреди, не сум слушнал за таков случај и не верувам дека постои.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
--------------------------Almunia
Sagna---------Loren------Squilaci------Clichy

------------Cesc-----Song-----Diaby------------

Nasri(Eboue)--------------------------------Arshavin

------------------Chamakh------------------------

Вака нешто би требало да изгледа денешната формација :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
--------------------------Almunia

------------Cesc-----Song-----Diaby------------

Nasri(Eboue)--------------------------------Arshavin

Вака нешто би требало да изгледа денешната формација :)
Добитна формација а може и росицки да игра наместо Насри дколоку не е доволно фит, нека заздрави добро да не не е добро залечен.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Добитна формација а може и росицки да игра наместо Насри дколоку не е доволно фит, нека заздрави добро да не не е добро залечен.
И јас би го играл Росицки на овој натпревар

Red Stefan

Младији Водњик :D
Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
---------------------Аlmunia

------------Cesc-----Song-----Wilshere------------

Arshavin--------------------------------Vela

Би сакал овие да одиграат иако најверојатно ќе играат Diaby и Eboue...
Евентуално и Росицки на местото на Тио а Насри може да влезе второ полувреме освен ако повредата не беше измислица затоа што си постел за Бајрам. Исто и на Вермален `повредата` мислам дека е измислица, ако е навистина повреден ќе кажеа што како.

Прочитав на блог дека ФА им исплатила милион фунти за повредата на Дефо, ама не успеав да го најдам во новините Британски.

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Almunia, Clichy, Squillaci, Koscielny, Sagna, Rosicky, Song, Fabregas, Eboue, Arshavin, Chamakh јас мислам дека овој состав ке биде стартниот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom