Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ај у п.м. веќе.Значи ич ама ич среќа да се нема.:nesvest:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ако има некој, случајно, агенцијата Бела Роза од Битола, овозможува превоз со луксузен автобус, со Тв, клима, музика, и карта за на Јужна Трибина... Се оди истиот ден од сабајле, и се има време и за некоја прошетка... Цената е 4 500... Не знаете колку ми е криво, што неможам да одам, а ќерката на газдата ми е другарка, па ако идев, ќе напраевме и поефтина тура, но јбг... Околностите се такви...

Поздрав

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Има ли до сега некој резевирано кај некоја од овие понудите шо ги спомнавте...оти ја планирам да одам а неам друштво па ако има веќе некој да се дружеме

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ова веќе нема смисла...

--- надополнето ---

Eighteen injuries in four years!

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
2100 ви е повратна карта Скопје-Београд-Скопје, а карта за партизан ви е 2000 динари.
Така да за 60 евра, можете да си отидете сами и да си се вратите. Јас студирам во Београд, можам да ви средам за карти договорете се, напрајте кворум едно 10тина души и ќе средиме. Картите ви се ко што кажав по 2000 динари или ти 1200 денари.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
2100 ви е повратна карта Скопје-Београд-Скопје, а карта за партизан ви е 2000 динари.
Така да за 60 евра, можете да си отидете сами и да си се вратите. Јас студирам во Београд, можам да ви средам за карти договорете се, напрајте кворум едно 10тина души и ќе средиме. Картите ви се ко што кажав по 2000 динари или ти 1200 денари.
Еве јас сум 1 кој би се нафатил за ова 100% затоа што не ми се оди преку хисар затоа што картите се за на јужна. Ако можеш да земеш за друга трибина супер. Можеби е поскапо за 10 евра али барем нема на јужна да бидам.

Инаку за плаќање кога ќе дојдеме тамо ии однапред бараш?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Овие згрешиле(се надевам),слушнале и не разберале.Дефо е 6 недели аут,а за Тео ке видиме,денес на официјална ке има.
x-rays found ligament damage/неможе да се видат лигаментите со х-зраци,i think so.:)

Член од
2 септември 2010
Мислења
19
Поени од реакции
0
Ван Перси и Волкот по месец ипол ке ги нема, какви лекарите имат вие бе :pos2: од Македонија да вработат некои во тимот на Арсенал подобро ке си ја завршат работата отколку тие таму кои се :pos2:

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ван Перси и Волкот по месец ипол ке ги нема, какви лекарите имат вие бе :pos2: од Македонија да вработат некои во тимот на Арсенал подобро ке си ја завршат работата отколку тие таму кои се :pos2:
Абе комедии си.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom