Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Јас мислам дека ке ги победиме со 2-3 гола разлика ама страв ми е од овие Болтон зашто се познати како „КОСАЧИ“ на чело со Кевин Дејвис!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
А
Јас мислам дека ке ги победиме со 2-3 гола разлика ама страв ми е од овие Болтон зашто се познати како „КОСАЧИ“ на чело со Кевин Дејвис!
Абе и да не се познати "Косачи",ние сме познати по повредите

Член од
29 јуни 2010
Мислења
9
Поени од реакции
1
Здраво до сите знае ли некој дали има организирано за Партизан-Арсенал и што како ќе биде

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Здраво до сите знае ли некој дали има организирано за Партизан-Арсенал и што како ќе биде
Епа има од неколку агенции јас како што знам има од Папилон(100 евра) за на трибина исток и има од агенцијата Хисар (3200 ден) ама за на јужна каде што се Гробарите!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Има преку хисар 3100 али картите се за на јужна. Но има и една опција каде што "дудук" член на форумов е во београд и може да набави до 10 карти. Јас ќе одам на таа варијанта бидејќи не ми се оди на јужна трибина. Ако си за таа опција кажи за да се организираме. Инаку ќе биде околу 5 евра поскапо затоа што и картата на исток или запад е поскапа. Пиши доколку си заинтересира, а и друг доколку има заинтересиран за таа опција нека пише за да се оговориме.

П.С. Добро е денес нема на стрим да гледам ќе си гледам на раат на ТВ

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Arsenal:
Almunia, Eboue, Squillaci, Koscielny, Gibbs, Fabregas, Song, Wilshere, Rosicky, Chamakh, Arshavin
Subs: Fabianski, Diaby, Sagna, Nasri, Vela, Denilson, Clichy.
еве го составот за денеска

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Man utd 3-3 AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Na koja tv ke ja davaat ???

--- надополнето ---

AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Man utd 3-3 AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Na koja tv ke ja davaat ???

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Значи денес мора да земеме 3 бода па макар и со 1-0 и со никаква игра за да го искористиме максимално киксот на манчестер.

Одлична атмосфера на почетокот и гледам доста поддршка за Скилачи за неговиот деби. И Гибс на место на клиши, Ебуе на место на Сања најверојатно ги одмора после натпреварите за националниот дрес, а и Вилшир на местото на дијаби

Инаку не сум во МК ќе си гледам на спорт клуб у црна гора:baeh:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
како шо гледам ги одмара повекето,мислам дека тоа не е добра идеа,проив болтон требааат цврсти играчи треба да се игра поставата како со блекбурн.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
како шо гледам ги одмара повекето,мислам дека тоа не е добра идеа,проив болтон требааат цврсти играчи треба да се игра поставата како со блекбурн.

и дај линк ако може..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom