Симптоми of being a сељак

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Абе од источна македонија се најголеми шупаци!Немаат ни јазик чист ни култура ни однесување најголеми сељаци од таму излегуваат посебно куманово,штип,прилеп и велес таму има и највеќе убиства и други глупости поради глупи причини!
Значи според тебе,Велес,Куманово и Прилеп се во источна Македонија???

Симптоми на сељак???Види погоре и ќути си

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Значи според тебе,Велес,Куманово и Прилеп се во источна Македонија???

Симптоми на сељак???Види погоре и ќути си
:) Дефинитивно се согласувам со ова, а ти дечко задржи си го она сељачкото во себе, немој да се брукаш тука на форумов

Член од
14 март 2006
Мислења
13
Поени од реакции
1
Првиот пост ми се гледа струмички...
Дополнување:
Како ќе распознаеш сељаците во стамбена зграда? (ова за Струмица, а се однесува за стоката со која сум опкружен)

хехе... браво бе струмикс, ретко да сретнам некој од СР и да го потврди ова...

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
еден тип шо е моментално нешо на позиција седнува у кафич и му вика на келнеро дај ми кафе
келнеро пита
какво
и сељото вика средно

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
еден тип шо е моментално нешо на позиција седнува у кафич и му вика на келнеро дај ми кафе
келнеро пита
какво
и сељото вика средно
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Типот седнува у кафич и нарачува Кока Кола, и келнерот го прашува: шише или наливна? и овој одговара - У ЧАША! :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Хм... не знам како би можело тоа да биде лошо.
Ете јас на пример секогаш порачувам капучино со КРЕМ, и овие келнериве некои прашуваат што сакам поѓаволите, а некои пола саат им треба да сконтаат дека сакам шлаг, според нивна номенклатура.

Така да ова со чашава и наливната кока кола воопшто не е селски.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ете јас на пример секогаш порачувам капучино со КРЕМ, и овие келнериве некои прашуваат што сакам поѓаволите, а некои пола саат им треба да сконтаат дека сакам шлаг, според нивна номенклатура.

Се сложувам... Исто ко да си му рекол на типот, “у чаша ебате шугавиот!“ :)

Леле Ѕинго каков говор држи додека го пишуем постов... аууууу :pos:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308

Се сложувам... Исто ко да си му рекол на типот, “у чаша ебате шугавиот!“ :)

Леле Ѕинго каков говор држи додека го пишуем постов... аууууу :pos:
Ѕинго напиша:
Грчевитo ќе се бориме за иднината на ова земја, за нејзиниот идентитет, суверенитет... (па каже) Сакаме да го победиме стравот од промените... бла бла... И ЌЕ УСПЕЕМЕ ВО ТОА (огромен аплауз)... Благодарам.
:eek:lee:

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Гледам сите пишувате за машки сељаци,ај јас да дадам пример за девојче:)
Седам си на кафе,влегуваат машко и девојче и седнаа до масата јас каде што седев.Машкото беше ок,ама девојчето во сред бел ден,издотерала се,во шпиц,пет кила шминка,како божем ке иде на свадба.Доаѓа келнер и дечкото си порача вода и топло чоколадо,девојчето само вода.И дечкото и вика:Ако сакаш порачај си и топло чоколадо,и оваа:Не бе,ке скршам неколку коцки од твоето:tapp:Жал ме фати за дечкото,ке пропаднеше во земја.

А за машките,ај тие што немат пари па ке ги разберам некако,ама кога ке видам некој возе кола од 30000 а пуштил турбофолк ече,обесил дебели ланци,и мисле дека е многу јак фраер а не знае два реда муабет да направе.Тие ми се најсељаци,а нивните женски па бетер.:):)

Z

ZeroStyle

Гостин
Pa jas gi imam site simptomi i se gordeam so toa. E sega kako sto kaza ednas na vremeto mydriot Let 3 bi sakal da me vikaat Samostoen Zemjodelski Proizvoditel a ne seljak:toe:
POZDRAV:salut:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Изгледа немам симптоми на сељак:
1.Не пиам пиво,ракија,вино,коњак,виски итн.
2.Не слушам турбофолк и преку сила знам 1 песна до пола.
3.Се ежам на сељаци.
П.С.Дали сум сељак оти не слушам никаква музика и не носам од оние високите конверси?Тоа е тренд у Кавадарци.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.709
Поени од реакции
49.047
Давење без престан за Ван Бурен на сите страни, вклучително и на фејзбук преку ставање линкови од траките на кои ““вечер ќе пукааа’’.:vozbud::vozbud:

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
Изгледа немам симптоми на сељак:
1.Не пиам пиво,ракија,вино,коњак,виски итн.
2.Не слушам турбофолк и преку сила знам 1 песна до пола.
3.Се ежам на сељаци.
П.С.Дали сум сељак оти не слушам никаква музика и не носам од оние високите конверси?Тоа е тренд у Кавадарци.
не дирај тука тоа е класика

и успат старки се викаат

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Според симптомите од првиот пост, ми се чини дека 99% од македонското население се сместени во групата сељаци, бидејќи тешко ќе се најде еден кој ќе ги избегне сите овие симптоми. Барем еден има секој од нас.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Околинанаскопјесељак

- Он и неговите другарчиња(со пати4иња ДИЕЗЕЛ и со маица GUCCI) се збираат у нивното селце и брачко идат у парк ме разбираш. Они коа ќе отидат у парк идат искључиво со нивните мотор4иња од они е кинеските пер шо се 600 евра да тијам со парите од орање нива шоимаат копано шо ги собрале а и по некој томос се наоѓа шо онака е последен у нивната редица од мотори. И они 4 другарчиња се збираат у парк и вртат околу Градскиот Парк едно 2 саата без престан и застануваат кај Гоце онака мангупски п33р43:sport1: и после пак така и свират цело време со тоа BAOTIAN кинеското срање...и така...

Kajgana Shop

На врв Bottom