Симптоми of being a сељак

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
А она, избричена главата од страните па само горе коса, или избричена па реп оставен само,ко татар некој? :pos:

И црни маици со циркони или некои сељачки бели принтови со булдог,костури и сл. И чевла! Шпицурајки лаковани или бели со црн ѓон.

Auuuuuuu pa bez bela spic cipela od doma ne se izleguva:pos2: kosicenceto fino zalizano so nekoe ulje, smrdi na pot od eden kilometar t.e. ne slusnal za antiperspirant a ne daj boze dezedorans i najvaznoto odi kako John Travolta vo Sathurday Night Feaver:tapp:

Еве баш вечерва го заприметив најдобриот пример во Струмица,значи црна лакована шпица,лакован бел каиш со огромна тока напред и бела прилепена кошула со раскопчани копчиња до влакната на стомакот,значи црн како темното,со налскани кратки кадрици со едно кило гел,занесен во То ми није требало и во цицките на девојките

Еве баш вечерва го заприметив најдобриот пример во Струмица,значи црна лакована шпица,лакован бел каиш со огромна тока напред и бела прилепена кошула со раскопчани копчиња до влакната на стомакот,значи црн како темното,со налскани кратки кадрици со едно кило гел,занесен во То ми није требало и во цицките на девојките

Тешка пинца:bummm:

Донт пуш ми фелааз :)

Симптоми, симптоми....

Постар човек на автобуска во Центар пушеше цигара, и му текна ја збрца во едната ноздрва а со прстот ја затна другата и потоа пак ја врати во уста. -Виртуоз. Уште што ли не држи земјава на неа. :pos:

Постар човек на автобуска во Центар пушеше цигара, и му текна ја збрца во едната ноздрва а со прстот ја затна другата и потоа пак ја врати во уста. -Виртуоз. Уште што ли не држи земјава на неа. :pos:

smasher toj ne e obichen seljak toj e extra lud seljak

And the little girls from Sweden that dream of silver screen quotations, have fallen in love with them yet... :toe:

едит: Фала Lady :)

Еден симптом открив пред некое време....
"Знаеш ли маче кој сум јас во Битола?!"
Само го опулив со поглед како да треба палка од глава да му искршам и му реков "Не знам, а ти знаеш која сум?!" ...И толку селјакот се спакува:bip:

...imashe eden tip mislam deka go vikava Burda...obezbeduvanje u Holidej Inn beshe sea neznam dal raboti tamu ushte, go poznavam aonaka od pominuenje tamu, tipot beshe seljachina nevidena bez shkolo i bez akl, ali so alat zdrav-hihiiihihi...imashe edna devojka za stalno, mislam deka ona beshe megu najobazovanite curi u Makedonija-neshto u New York zavrshila nekoj univerzitet, za koj sto mozat samo da sonuvaat drugite curi ...vrska nema sto, koa zboruesh so nejze mislish deka ke se zaljubish za sekund, a koa ke go viite nejzinion...leleeeeeeeeeeeee...brate mili...hahahaa...stoi na vrata i na site curi skoro im vika..."macheeeeee...a da ne sum te pominal tebe ja sluchajno, neshto si mi poznata odnekade"...car...Burda-razbijach...ama odi kazi mu neshto-odma mava ne prashue ich ni kako ni zasto...hahahahaaaaa

...epa ne e do fraerot do alatot e valjda...???:pos2:

...imashe eden tip mislam deka go vikava Burda...obezbeduvanje u Holidej Inn beshe sea neznam dal raboti tamu ushte, go poznavam aonaka od pominuenje tamu, tipot beshe seljachina nevidena bez shkolo i bez akl, ali so alat zdrav-hihiiihihi...imashe edna devojka za stalno, mislam deka ona beshe megu najobazovanite curi u Makedonija-neshto u New York zavrshila nekoj univerzitet, za koj sto mozat samo da sonuvaat drugite curi ...vrska nema sto, koa zboruesh so nejze mislish deka ke se zaljubish za sekund, a koa ke go viite nejzinion...leleeeeeeeeeeeee...brate mili...hahahaa...stoi na vrata i na site curi skoro im vika..."macheeeeee...a da ne sum te pominal tebe ja sluchajno, neshto si mi poznata odnekade"...car...Burda-razbijach...ama odi kazi mu neshto-odma mava ne prashue ich ni kako ni zasto...hahahahaaaaa

...epa ne e do fraerot do alatot e valjda...???:pos2:
До женската е. :pos:

До женската е. :pos:

...pa ti dzelate...zasto mislish ja deka go napishav ova...heheheee

...ajde curi sea eve vi dobar materijal za iskushenie, u Ponedelnik site u najlepshe i pravec na vrata u Holidej In ili u Best Western garant e nekade na vrata...bash mushko - Balkanac...toa ve pali navaite...hahahaaaaa

...oooo i pozdravite go obavezno od mene...:)

Абе од источна македонија се најголеми шупаци!Немаат ни јазик чист ни култура ни однесување најголеми сељаци од таму излегуваат посебно куманово,штип,прилеп и велес таму има и највеќе убиства и други глупости поради глупи причини!

Абе од источна македонија се најголеми шупаци!Немаат ни јазик чист ни култура ни однесување најголеми сељаци од таму излегуваат посебно куманово,штип,прилеп и велес таму има и највеќе убиства и други глупости поради глупи причини!

А вчера еден тип се рчна со другар ми... и му вика... Дечко, абе пази како ми се обраќаш, ја сум од Кичево... :uvo: :zid:

Teбе по ник ти се познава дека си сељак... богами и по аватар, а со постов си ја запечати сортата дегенска.

Браво бе баче, успешно си заврши работа.

Ај сеа кажи ми 3 работи зашо ти не си сељак и уште 3 зашо најголемите сељаци идат од источна Македонија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom