Симптоми of being a сељак

Член од
19 август 2007
Мислења
72
Поени од реакции
1
Pred 10-tina godini gledam TV i shto da vidam. Tipche viknato na nekoe srpsko show ispolnuva pesna za Crvena Zvezda i zonglira vo studio. Nikad nema da go zaboravam, pola saat sum go baral na You Tube i na kraj go najdov. Morav ova da go spodelam so vas, nezaboravno e. Uzivajte!!!

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Става во галерија слика од себеси седнат на бенч со 60 кила тегови во раце. :icon_cool

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
Чепкање на нос, појава при која човекот се обидува да си дојде до синусите, а преку нив да навлезе длабоко длабоко во мислите на мозокот (ова беше можно и со чепкање на ушите со клуч или пак бушење со прсти веќе имам кажано), такаречи да се задлабочи, и така задлабочен замислен, копајќи ги мислите и сите внатрешни општочовечки богатства покажува дека тој е всушнот човек кој што може да се фокусира постигнувајќи духовна нирвана преку директен влез кон својата душа, го постигнал она што никој друг неможе да го постигне. Таквите луѓе навистина треба да се горедеат (а и се горедат несомнено) на себе и на своето постоење кое што практично ја достигнува совршеноста во секоја смисла во секое поле и ги надминува сите граници поставени за човештвото. Сепак не смее да се заборави и јавното секнање на нос кое што претставува излив на чувства, смоции, мисли и зелени зелени потоци од општочовекова култура.

Член од
7 октомври 2007
Мислења
16
Поени од реакции
0
leeeee, me iznasmeavte. ama imam i jas neso da dodadam:

izgled:
kosata ili zalizena (kako so mnogumina spomnavte) ili pa so opaska pozadi (nesto sto e definitivno out i stoi pederski), farmer4injata izlizeni na kolenicite i sto e najvazno do gluzdovi zatoa sto gi nosi veke nekolku sezoni. za mai4kata ne sum zabelezila nisto posebno. nekoi sandali na 6areni 4orapi dokolenki.
odnesuvanje:
saka da se pravi dzentlemen a ne znae ni 2 zbora da progovori, redovno ispusta soglaski kako: 6o e? kao, za6o, nas4ke (namesto nastavni4ke). milsi deka e najgolem fraer ako gi muval site kurvista.

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
leeeee, me iznasmeavte. ama imam i jas neso da dodadam:

izgled:
kosata ili zalizena (kako so mnogumina spomnavte) ili pa so opaska pozadi (nesto sto e definitivno out i stoi pederski), farmer4injata izlizeni na kolenicite i sto e najvazno do gluzdovi zatoa sto gi nosi veke nekolku sezoni. za mai4kata ne sum zabelezila nisto posebno. nekoi sandali na 6areni 4orapi dokolenki.
odnesuvanje:
saka da se pravi dzentlemen a ne znae ni 2 zbora da progovori, redovno ispusta soglaski kako: 6o e? kao, za6o, nas4ke (namesto nastavni4ke). milsi deka e najgolem fraer ako gi muval site kurvista.
Научно докажано и проверено постојат и токму такви кои што во целост одговараат на профилов :pos: :pos2:

V

Viktoranius

Гостин
Pred 10-tina godini gledam TV i shto da vidam. Tipche viknato na nekoe srpsko show ispolnuva pesna za Crvena Zvezda i zonglira vo studio. Nikad nema da go zaboravam, pola saat sum go baral na You Tube i na kraj go najdov. Morav ova da go spodelam so vas, nezaboravno e. Uzivajte!!!
Па дури и во Адидас тренерки е:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
-Користи повеќе од една туба гел за една вечер.
-Парфемите ги троши за 2-3 дена.
-Се облака во бело-розева комбинација(но не сум видел сеуште некој така облечен со розеви кондури).
-Цело време коментира како тие со слично понасање и облекување се сељачишта.
-Се тепа за да се докаже пред женски.:nenene:

Д

Демијан

Гостин
Исто така мозеш многу такви да најдеш и во Приорити!!не викам дека се сите таму такви ама такви има многу!!и ако сакаш провинцијалки слободно отиди таму!!

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Греота за тој што се пронаоѓа во текстовите :pos:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
:pos2: Me изнасмеавте. Не знам дали некој го напишал ова, ама имам жив доказ: Носи црна кошула по долги ракави, долги црни фармерки и доле - Апостолки! Ама запазете: црни. Значи типов обрнува внимание на боите... :pos2: Yeah right!

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.034
Поени од реакции
24.742
Одамна немам слушнато ваква песна. Рефренот ми е заразен до даска.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=xGUcZQOit7Q[/media]

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Сељак сум. :icon_cool

Осеќам ќе паднат групњаци, ќотеци, ова, она...

Kajgana Shop

На врв Bottom