Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.741
- Поени од реакции
- 22.919
Озил цела втора полусезона во ПЛ постеше...
Битно сам си кажа за себе дека доста многу знаел за фудбалот. Нешто во стил вели: незнам дали погодувам или се разбирам од фудбал, а се разбирам....Дали само мене денес ми се стемни од Дарко П. или и на некој друг тука?![]()
Бензема од увек постел, некогаш и по цела полусезона знаел да не даде гол.Постењето за Рамазан оваа година почнува од 27 јуни. На онаа жештина/спарнина во Бразил на некои религиозни фудбалери на СП уште тоа им треба.
Досеа што сум читала дека редовно постат се Озил, Сања, браќата Туре, Бензема.. Чадли и Дембеле од Белгија се изјасниле дека ќе го одложат постењето ако Белгија сеуште е во игра.
Се сложувам. Нели вториот од Б вкрстува со првиот од А групата во втората фаза? Не ми се верува река Холандија би ризикувала да падне на второ место и да ги добие Бразилците само за Шпанија да отпаднеВиди го бе, го избриша мислењето, а баш мислев да те цитирам @Leo Bonnie
Холандија сигурно нема да рискира испаѓање, само за да испадне Шпанија.
Првото место на Холандија би било под ризик единствено ако изгубат со 5-6 разлика од ЧилеСе сложувам. Нели вториот од Б вкрстува со првиот од А групата во втората фаза? Не ми се верува река Холандија би ризикувала да падне на второ место и да ги добие Бразилците само за Шпанија да отпадне![]()
Го преместив во група Б. Холандија нема шанси да испадни бидејќи се формира мини група од трите репрезентации. Ако Шпанија го победи Чиле со 2 разлика, на Чиле му е доволна минимална победа последното коло за пласман. Со ваква разврска Холандија има +3 гол разлика, Чиле -1, Шпанија -2. Според радувањето вчера не верувам дека ќе изигра Холандија последно коло за Шпанија.Види го бе, го избриша мислењето, а баш мислев да те цитирам @Leo Bonnie
Холандија сигурно нема да рискира испаѓање, само за да испадне Шпанија.
Да ама така па може да им обезбедат пласман на Бразил во 1/4 финале. Можеби повеќе се плашат од Бразил него од Шпанија, па се надеваат дека Шпанија ќе го тепа Бразил.Го преместив во група Б. Холандија нема шанси да испадни бидејќи се формира мини група од трите репрезентации. Ако Шпанија го победи Чиле со 2 разлика, на Чиле му е доволна минимална победа последното коло за пласман. Со ваква разврска Холандија има +3 гол разлика, Чиле -1, Шпанија -2. Според радувањето вчера не верувам дека ќе изигра Холандија последно коло за Шпанија.