СП 2014 Бразил - генерална дискусија

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
На претходните 2 СП (во Германија и Ј.Африка) првите голови на натпреварувањето ги постигнале леви бекови .. Традицијата беше продолжена и на ова СП благодарение на Марсело :D

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Chekaj da vidite Mesi koga ke pochne da igra, shto e sudenje...pogledni go nakrivo sudja sviri faul za pizdata.

R

Rigel Kent

Гостин
Сега има прилог на ХРТ за Сао Паоло , во тешки мизерни услови живеат жителите . :(

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Не знам што сте изненадени,ко да не знаете каква сиромаштија владее у Бразил,а за промена може и кај нас да свртите глава да видите овде тек у какви услови живееат луѓето.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ќе ви ја заклучам темава да не дробите тука за време на утакмица, туку во таа за групната фаза.

Виеле данке

Член од
14 август 2006
Мислења
45.452
Поени од реакции
84.865
Судиите стандардно алатки недоквакани со кои лесно може да се манипулира. Морало да има и судии од Океанија и пичкесиматерија. Живти све... Многу е лесно, кога таков судија ќе заебе, да кажеш дрво е овој, од Тунгузија е. Затоа многу е по лесно на таквиот пион да му се дадат инструкции како да суди, пошто после доста ќе може да се извади на потекло од нефудбалски регион.Од Антартик има ли застапен судија?
Абе стај најбољи судии и готово. Али тие се потешки за да дресирано слушаат упатства од Блатер.

Два меча скандалозно судење или во најмала рака далеку испод нивото на СП.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Google Doodles за секој меч ! :cuc: :vozbud:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Првиот гол од РвП со глава страшно добар гол, можеби еден од најубавите за мене што сум ги видел. Која орентација за она треба да ја имаш страшно нешто.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.985
Поени од реакции
1.411
свака му част на РВП го искина со глава, ваков меч само можеше да се посака.
Него, Даре брат ќути си поарно да не те остае Маја пред врата да спиеш. Кои ѕверови се Панчев и Златко. :icon_lol:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Ауууу не го очекував ова од Шпанија. Ги направија мало дете кое плаче за сладолед. Какви голови дадоа Холанѓаните нек си ибе мамата. Рубен беше страшен спринтер за петтиот гол мислам дека беше.

Туку, дајте да им кажеме на МТВ Дарко Панчев повеќе да не коментири на натпревари од било каков вид. Едностно прост е и нема речник за такво нешто.[DOUBLEPOST=1402697204][/DOUBLEPOST]
Првиот гол од РвП со глава страшно добар гол, можеби еден од најубавите за мене што сум ги видел. Која орентација за она треба да ја имаш страшно нешто.
Јас мислам дека може да биде прогласен за најдобар гол на ова првенство.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Доколку Бразил и Шпанија играат и понатаму како на првите натпревари мозам да казам уште сега дека шампион ке биде или Германија или Аргентина.

Kajgana Shop

На врв Bottom