Miami Vice
Неколку ( повеќе ) пати додека сум пребарувал филмови што да гледам по IMDB сум налетал на филмов како предлог, али увек сум го скокал.. што знам 6 рејтинг акција ово оно, вчера се решив да го изгледам трејлерот.
И тоа е тоа што ме доби, 1 минута, ништо не објаснето не ни знаеш што да очекуваш, али морам да признаам дека очекував многу по друг филм. Филмот почнува доста конфузно и пребрзо се дешаваат работите дури нема ни да знаете што точно се случува па така и мислев дека е скроз без врска ама без гајле, првите 20 минути ке пројдат. Па како што не открива трејлерот ништо така нема ни јас, само ке спомнам одлична глума, посебно Колин Фарел и Ли Гонг ми се врвот, ОДЛИЧНА музика низ целиот филм.
Ова е коментар што го начекав на едно видео на јутуб за филмов, и е баш онака како што јас се осеќам во врска со филмов.
I didnt like this movie at first, but something brought me back to watch it, and I now own it on blu-ray and love it, the music is great, the story is good, and the shootout at the end is awesome
од мене има 8.5 од 10.