Потреба од “те сакам“?!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Дааа... овие два збора се дефинитивно најсилни. Можат да променат нечиј живот [кон добро или лошо зависи од нивната искреност].
Мене особено драго ми е кога ќе ја слушнам фразава од некој што ми значи.
:pipi:

Самара Морган

НЕ Е ВЕЌЕ ЧЛЕН НА КАЈГАНА
Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
Принудно те сакам или изговорено само поради тоа што некој друг го рекол за мене е неприфатливо.Доколку се искрени и вистински тие два збора , тогаш имаат ОГРОМНО значење

D

dh00|

Гостин
па секој има потреба да биде сакан,да почувствува дека му значи на некого, но сепак...од претераното изразување љубов ми иди преку глава:nenene:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
не сакам да ми кажуваат секој ден/саат дека ме сакаат.не мора во секоја порака,не мора на крај на секој мсн муабет.
тоа ме гуши премногу. има спротивен ефект,барем кај мене.
ако ме сака ќе почуваствувам,ќе доживеам.
баш-ме заболе за зборот,битно е да ми покажат.
Го пишувам постов со цел да си се демантирам.
:)
Things change.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Неќам да ми рече те сакам. Поише сакам оралка :icon_cool

VertigO

750ml ракија
Член од
11 декември 2008
Мислења
297
Поени од реакции
47
Неќам да ми рече те сакам. Поише сакам оралка :icon_cool
Пффффф машки... Секогаш претерано искрени.. :icon_lol:

Инаку сакам да ми кажуваат те сакам и сакам да кажувам те сакам. Но не сакам постојано, сакам само да е искрено и во момент кога тој/таа некој/а искрено го мисли и го чувствува тоа.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Немам против кога ќе ги чујам тие зборови од важната личност :back:. А некогаш и јас самиот имам потреба да ги кажам, бидејќи не можам да се воздржам.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Па да... Убаво е да се слушне, нарочно кога не очекуваш дека ќе го слушнеш...

МнмлЧупе

Форум зависник
Член од
9 јуни 2009
Мислења
92
Поени од реакции
6
Па да... Убаво е да се слушне, нарочно кога не очекуваш дека ќе го слушнеш...
Убо е ама јас лично не му го велам на никој ако не очекувам да го слушнам од него :):smir:

M

Mr.InF3ction

Гостин
Убо е ама јас лично не му го велам на никој ако не очекувам да го слушнам од него :):smir:
па и ја не му го велам тоа никому дури ни на мајками или не знам било кој..... но сепак кога ќе ти го каже некој тебе ..... ти годи.. онака добро е чуството :pipi:

МнмлЧупе

Форум зависник
Член од
9 јуни 2009
Мислења
92
Поени од реакции
6
па и ја не му го велам тоа никому дури ни на мајками или не знам било кој..... но сепак кога ќе ти го каже некој тебе ..... ти годи.. онака добро е чуството :pipi:
Ај агрии вит ју :pipi: п.с и јас сеа не му го велам на никој и најубо ми еееееее :smir:

M

Mr.InF3ction

Гостин
Ај агрии вит ју :pipi: п.с и јас сеа не му го велам на никој и најубо ми еееееее :smir:
Убо е ама јас лично не му го велам на никој ако не очекувам да го слушнам од него
но сепак би очекувала од некого да го каже тоа?
пс: НЕ НЕГО туку НЕКОГО било кој

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Шо има врска ако му кажеш на некој дека го сакаш,па дури и он да не ти каже?Како божем е нешто срамно да сакаш.
Посебно па и на мајка ти....некогаш ке се каеш заради тоа:)
Мене ми е убаво кога некој ке ми каже дека ме сака,само ако знам дека е искрено тоа,и ако таа личност ми значи.
И јас многу често им кажувам на тиа што ги сакам,без разлика дали е на брат,мајка,татко,дечко....Нејкам да си ги кријам чувствата.

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Немам обичај да го користам овај збор ама сакам да го слушам од други

Kajgana Shop

На врв Bottom